Bu kadar güzel ve faydalı bir forum sitesinde online kullanıcı sayısı neden bu kadar düşük seviyede anlam veremiyorum. Ayrıca forum mesajlarına belirli bir kaç üye dışında cevap veren de yok. Bu konuda biz üyeler ne yapabiliriz acaba fikri olan var mı?
bence sadecesorulara cevap vererek değil faydalı olduğunu düşündüğümüz her soruyu paylaşarak olabilir...
ama işin bir yanı da her arkadaşımızn kendine göre programı var.dershane okul ders çalışma saatleri vs.sanıyorum ki arkadaşlarımız bu yoğunluktan çok fazla zaman ayıramıyorlar.ama bence siemizde günlük programa alınması gereken bir etkinlik....
soruları çoğaltıp cevapları ayrıntılarsak arkadaşlar siede olduklarında hem soru çözmüş olur hem de çözüm mantıkları üzerine farklı yaklaşımları paylaşmış olur dye düşünüyorum....
Değerli ozlem1320, biliyorsunuz ki; site ve forumun belirli bir misyonu ve vizyonu var, buna bağlı olarak da içeriği...
Aslında bizim takip ettiğimiz istatistikler çok düşük rakamlar değil. Maalesef bazı arkadaşlarımız sadece ihtiyaçları olduğunda katılım yapıyorlar ve bu farklı farklı zamanlarda oluyor. Bunun için katılım az gözüküyor... Erendeniz de söylediği gibi herkes vakit bulamıyor olabilir. Fakat kullanıcılarımızın da nasıl buradan yararlanıyorlarsa, aynı ölçüde katkıda bulunmaları gerekir...
Ayrıca diğer forumlardaki istatistiklerle de karşılaştırma yapmamak lazım. Biliyorsunuz
www.dersizle.com çok yeni bir oluşum.Diğer siteler gibi çok değil tek kulvarda ilerliyor. Umarız zamanla sizlerin de katkılarıyla daha aktif ve yararlı bir ortam oluşacaktır....
sanırım anahtar kelime buydu sevgili fatihgk.siteden faydalandıığımız gibi katkıdada bulunmamız gerekiyor.bu sitenin varlığı herkes için iyi bir olanak.yeter ki bildiğimizi paylaşalım ve birlikte öğrenmeye devam edelim...
bu konuyu okuyan herkesin fikrini yazmasını rica ediyorum bende...
böylelikle bizde bişeyler öğrenmiş oluruz bu konuda...
sorun vakit mi,faydacılık duygusu mu,forumun yetersizliği mi...
her neyse herkes görüşünü yazarsa biz de fikir sahibi oluruz...
ama ricam:ders dışında konular yok,sohbet yok falan yazılmasın...
bu siteye bir kişi bile girmese,okul dönemi içersinde ders dışı konulara kesinlikle yer verilmeyecektir...
yorumlarınızı bekliyorum...
bu arada konu için teşekkürler...
bence biraz faydacılık ve biraz da henüz konuları tam işlememiş olmaktan kaynaklanan test çözme bilgisine ulaşamamak olabilir..
bizim isteklerimize pek önem verilmiyormuş

77 gösterim,toplam 5 cevap...
''siteden faydalandığımız gibi katkıda da bulunmalıyız.''dediniz.peki biz nasıl dersizle sitesine katkıda bulunabiliriz?
tabiki önemsiz değil.ama ne yorum yazabilirim ona karar veremedim
bence üyelerimizin isteklerine göre onur adminin dediği gibi dersle alakası olmayanlar haricinde faydalanmak istediğiniz yeni bölümler olabilir.yani yine derslerden oluşan bir bölüm.tabiki bunlar sizin istekleriniz ve düşünceleriniz doğrultusunda oluşmalı.
dipnot:şuan 2000 küsür kullanıcı var.bunların da sayısının daha da artması önemli tabiki...
bence en büyük sorun vakit. dediğiniz gibi sadece ihtiyaçları oldugu zamnlarda giriyorlar olabılır. ve kazanan öğrenciler(bir cok tanıdıgım kişilerde tanık oldum)kayıt işlemleriydi yok son zamanlarım arkadaslarımla gezeyım derken gıremeyenler olmustur.ve kendi yasadıgı yer dısında bi ünv. kazanan öğrenciler baska bı yerde oldukları ıcın cafeye gıdıpte ınternete girmiyorlardır diye düşünüyorum.