Dersizle Forumları

Full Versiyon: dersizleciler biraraya gelsin mi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bende öyle düşündüm arkadaşımgulgulgul
Ayıpettin Dostum Ne Yani biz insan deilmiyiz.ßelki benim babamın fabrikası vardır.Belki bende gelirim..Urfadayız ama bizimde Gururumuz var yanee ayıp oluyor sonra dil
o nasıl sözuzgun3 gururla alakası yok olayınuzgun3 azınlıkların birleşmesi güç olabilir.o yüzden öyle düşündüksiritan ama madem baban fabrikatör,yapsın bir güzelliksiritan sende urfalı arkadaşları toparla canımdil
siritanAçık Konuşun ßenle Ne demek istiyorsunuz dil Yoksa ßişeyler mi Teklif edeceksiniz ßana. gulen
SUDE Demişki:

ben sadece şaka olsun diye söylemiştim bu kadar tepki gösterebilecegini düşünememiştim kusura bakma.Ayrıca bu kadar azarlamana da gerek yoktu Afetmez pardon affetmez bunun içine bi azar yemeyelim şimdi

Aman be SUDE dikkat ettiysen gülmüştüm azarlamadım ki şakayla karışık yazdım.Ayrıca herkes forumdaki nikinin düzgün yazılmasını ister bu azarlamak değil ki sadece söyledim ne diyim kırdıysam özür dileriz ama ağır konuşmadım..Ağır konuşursam zaten atarlar çünkü bir hakkım kaldı sadece gozkirpgozkirpgozkirp

Ayrıca by_Kretschmer banka hesap numaramı veriyorum bir kaç ytl çıkarda İstanbula gidiş geliş aramız olsun.Bizim peder emekli fabrikatör değil ozauaa..Gerçi Şanlıurfa daki dersizle.com üyelerini uçakla İstanbul'a getirebilirsin bak bu daha makul siritan...

Şimdi baktım.İzmir-İstanbul gidiş geliş bana 70ytl mâl olcak yuh uzgun2 gelmiyom kardeşim siz gelin İzmir'e gozkirpgozkirpdil
Emre kardeş valla sen kızdın diye onları yazdım.Yalnış anladın sandım beni
Bu arada halen hesabı ödememekte ısrarlımısn heheeee gulengulen
SUDE sana eski bir şarkıyla yanıt vermek istiyorum siritan..

Param yok pulum yok
Malım mülküm olmasın ziyanı yok
Aşk dolu şu kalbim
İşte budur benim servetim
affetmez Demişki:

SUDE sana eski bir şarkıyla yanıt vermek istiyorum siritan..

Param yok pulum yok
Malım mülküm olmasın ziyanı yok
Aşk dolu şu kalbim
İşte budur benim servetim

valla şarkı süper olmuş.gul.. bence sude arkadaşımız bu işe çok gönüllü o ayarlasın biyer ben bir ara uğrarım..dilsiritan
oh ne güsel ayarlamısınız herseyi biz azınlık olarak kaldık yine hadi ii görüşmeler size ühüüsiritangulen
Durun ya daha bir şey netleşmedi hem ben ist'da değilim yeni geldim
ARkdaşların tercihleri açıklansın ona göre yaparız bir şeyler siritan
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL