Dersizle Forumları

Full Versiyon: dersizleciler biraraya gelsin mi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Tatilde balıkçı olacaz kısmetse Alaska'da gulen..
affetmez Demişki:

Tatilde balıkçı olacaz kısmetse Alaska'da gulen..

Sende bendensin desene .... ben orlondayo kismetse... 36
Bende pek bilmiyorum hangisinde daha çok iş varsa oraya tychi daha önce gidip çalıştıysam öm den gitmeden evvel ne kadar para verdim vs.vs. ayrıntılarını yzarsan çok sevinirim ve tabiki de kârınıda unutma.. gulen
sunguralp
genc_muhendis7 Demişki:

şöyle de yapabiliriz aynı ilde olanlar bir başlık altında forum acılıp bir araya gelebilir mesala...
ÖR:İSTANBUL => GeNc_MuHeNDiS7
                   => ......................
                   =>........................
       ANKARA => ..............

v.s bunup gibi olabilir bilmem ne dersiniz acaba?

seninle tanışmak isteyen eminim olmaz Allah'ın delisi...6
iyi bende İSTANBUL ...AMASYA ve ÇORUM'da da oluyorum yazın..
ERZURUM'DA Da olabilirim...

ama siz siz olun genç mühendisten+zargan denen yaratıktan uzak durun  dost tavsiyesi 6: 6
şaka tabi biliyorsunuz beni...
sunguralp Demişki:

seninle tanışmak isteyen eminim olmaz Allah'ın delisi...6
iyi bende İSTANBUL ...AMASYA ve ÇORUM'da da oluyorum yazın..
ERZURUM'DA Da olabilirim...

ama siz siz olun genç mühendisten+zargan denen yaratıktan uzak durun  dost tavsiyesi 6: 6
şaka tabi biliyorsunuz beni...

Zarganlar kovalasın seni inşallah!..

Burdan adminlere sesleniyorum şu foruma bi psikolojik tedavi bölümü açında şu üsttekini topluma geri kazandıralım20..Yazık oluyo vallahi..
zargans Demişki:

Burdan adminlere sesleniyorum şu foruma bi psikolojik tedavi bölümü açında şu üsttekini topluma geri kazandıralım20..Yazık oluyo vallahi..

48 48 48 48

ek olarakta bi defolup gitsen diyodum artık şu siteden..
Britney Demişki:

ek olarakta bi defolup gitsen diyodum artık şu siteden..

Arkadaşım o kadarda abartmayalım istersen..Arkadaş şaka yapmış belliki gereksiz gerginlik yaşanmasın di mi..
peki zargans abi .sen nasıl istersen.
Bu küçük zavallı arkadaşımız galiba sıkılıp bir şeyler yazmış
bence pek kulak asmayalım
ya da caner'in de dediği gibi bir psikolojik tedavi bölümü açalım pdr okumak isteyen arkadaşlar için bi ön hazırlık olur...
Gerçi adminler kaydını silmişler ama yine de burada kalıp aramıza tekrardan katmayı deneyebilirdik...
Topluma faydalı bireyler yetiştirme açısından...
  Sayın adminler ben topluma kazandıralım derken kesinlikle bunu kastetmemiştim..6
Kaydını silmek ağır bi ceza olmuş gibi..
Eğer benim yüzümden silindiyse lütfen arkadaşı aramızda görmekten mutluluk duyarızz..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL