sen kendi üstüne alınma.. kimseye haketmediği halde üyelik iptali yapılmaz

konuşmaları okudum ve neticeyi öğrendim...!!! gerçekten haksızlık yapıldığını düşünüyorum.. burası bir form sitesi farkındayım ama şuan açılmış olan konu sosyal içerikli ve bu düşünülürse arkadaşımız sadace biraz espirili yaklaşmış ve kendini tanıyorz biraz deli mizaçlı

ama siteye katkıları gözadı edilemez..!! bu kesinliktir.!! çünkü belgeler buluyori sorulan sorulara yardımcı olmaya çalışıyor ve bu gibi pek çok şey...!!! bunun kimse aksini söyleyemez...zargana şaka yaptığını düşünüyorum ama baya ciddiye alınmış sonuçta bu sunguralpin huyu herkesi bilir..
bir haksızlık olduğunu düşünüyorum...şaka bence bu kadar abartılmamalı..
boş muhabbete luzum yok... herkes dersine baksın.
canım okuduğum kadarıyla spekülasyonu yapan sensin zaten

sende keşke sadece kendine baksaydın ve bu da senin kendi derslerine bakmana yardımcı olurdu zaten!!! Böyle ayrıntılara çok takılma...Öss ye hazırlanıyorsun ya sen

fazlalık olur...
konuşmaları okudum ve neticeyi öğrendim...!!! gerçekten haksızlık yapıldığını düşünüyorum.. .......
Kişinin daha önceden yaptığı şeler ve birçok uyarısı var kendinin espiri anlayışı farklı olabilir ancak bu şekilde seviyesiz bir yaklaşımı bu forumda istemiyorum. Başkası olsa belki uyarılırdı fakat artık bu kişiye tolerans gösterilemecektir. Bu konuyu fazla büyütüp tartışma yaratanlar da banlanacaktır. Konu burada kapansın !!!
''Haksızlığa başkaldırmayanlar onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdır''
Hz.Ali 'nin sevdiğim bir sözüdr..hayatta en sevmedğim hatta nefret boyutu olarak gördğüm şey HAKSIZLIK'tır. Bunun derecesi bana göre yoktur ister büyük ister küçük olsun hiç farketmez...Burada da gerçekten bir haksızlık yaptınız ve ben buna şahit oldum,bu konu hakkında susmamızı istemişsiniz, ama ortada bir haksılık varsa ben buna katlanamam ve savunurum....!! sonuçlarının neler olduğunu belirtmişsiniz buyrun...Haksızlık varsa ben ne yazıkki konuşurum..iyi günler
abi ne oluyor burda böle

banlanan banlanana

yaw
biraz sakin millet ya..bu ne şiddet böyle.. sükûta davet ediyorum hepinizi..
biraraya gelmek güzel olsa gerek ama o kadar kişi nerede toplanır?garip...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14