Dersizle Forumları

Full Versiyon: dersizleciler biraraya gelsin mi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
imkansız diye bişi yoktur arkadaşlar gulen eğer hepimiz sınavdan sonra bi yer belirlersek buluşabiliriz. aynı ilde olanlar gulen heleki işin en zevkli kısmı, puanlar gelip yerleştirmeler olduğunda olucaktır.. Burda bizimle birlikte emek sarfeden çalışan arkadaşlarımız emeklerinin karşılığını alınca süper bir buluşma olur... ve basına bile yansır bundan eminim ben gulen
peki ozaman ark.lar bu fikri uygulamaya koymaya warmısınız mesela şimdi ben kayserideyim kayserili olanlar weyada herhangi bi şehir dekiler bi başlık altında toplansa daha sonra gün yer zaman iice bildirilirse nasıl olur bence süper olur bu sadece bir adım .........umarım bu fikri, düşünceyi gerçekleştirebiliriz......siritansiritansiritan
şöyle de yapabiliriz aynı ilde olanlar bir başlık altında forum acılıp bir araya gelebilir mesala...
ÖR:İSTANBUL => GeNc_MuHeNDiS7
=> ......................
=>........................
ANKARA => ..............

v.s bunup gibi olabilir bilmem ne dersiniz acaba?
bende aynı şeyi diyorum hiçde fena olmaz bence çok ii bir fikir
öss 2007 den sonra ben varım arkadaşlar!!!!aynı şehir olmak zorunda mı türkiyenin heryerinden izmire gelebilirsinizzzsiritan)))))
arkadaslar eger böyle bişide gerceklesecekse bunları planlamayı en sona bırakmalıyız su anda çok daha önemli seyler var bence
arkadaşlar fazla uzadı bence bu konu şu anda kimsenin böyle bişeyi gerçkleştirmeye zamanı olmaz..bunları öss den sonra konuşalım.....
18 haziran sabahı galatada bir sabah kahvaltısında buluşsak olur (ist. arkadaşlar NOT:çevre illerden gelen arkadaşımız tanrı misafiri mertebesinde tören alanında yerini alırsiritan
katılım için bir şey diyemiyeceğim...
18 haziran sabahı galatada bir sabah kahvaltısında buluşsak olur (ist. arkadaşlar NOT:çevre illerden gelen arkadaşımız tanrı misafiri mertebesinde tören alanında yerini alır
katılım için bir şey diyemiyeceğim...
bu planlanan buluşma ister istemez bizi yada beni öss yolunda motive ediyor eğer bu buluşmalar somutlaşma yolunda ilrlerse her halde ders çalışmayan arkadaşlara ve çalışıp daha iyisini yapmak isteyen arkadaşlara birer itici güç olacaktır...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL