Dersizle Forumları

Full Versiyon: dersizleciler biraraya gelsin mi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
AKŞAM AKŞAM GÜLDÜRDÜN BENİ MUAYTHAİ gozkirp
waterlily.88
muaythai Demişki:

genc_muhendis7 Demişki:

var mı bildigin bi tane gulen
ucuza kapalım bir tanesini muaygulen

Olmaz mı Ali Samiyen var. Galatas....(İsim vermek yasakmışsiritan) verdikmi 20 ytl yeter zaten paraya ihtiyaçları var.
NOT: Galatas....lıyımgulen

Galatas....'a para kazandırmak için mi orayı seçtinsiritanbence böyle şeyler değilde bir pikni k alanı olsa sınavdan sonra bence daha iyi olur.
waterlily.88 Demişki:

muaythai Demişki:

genc_muhendis7 Demişki:

var mı bildigin bi tane gulen
ucuza kapalım bir tanesini muaygulen

Olmaz mı Ali Samiyen var. Galatas....(İsim vermek yasakmışsiritan) verdikmi 20 ytl yeter zaten paraya ihtiyaçları var.
NOT: Galatas....lıyımgulen

Galatas....'a para kazandırmak için mi orayı seçtinsiritanbence böyle şeyler değilde bir pikni k alanı olsa sınavdan sonra bence daha iyi olur.

Yok yaaa ucuz diyegulen hem piknik alanı güzel fikir. Gerçi banane yaa ben her türlü şehir dışına çıkamam kigulen
Ya benim yorumum üzerine yorum yapıyorsunuz ya gulen olmaz ki böyle
Neyse.
ZAten toplanılırsa sadece istanbul ve izmir'de toplanılır çünkü en çok kullanıcı bu illerde.
Eger iş ciddiye binerse istanbul'dakilerle neden buluşmayalım ki bir çok forum siteleri yapıyor bu tür orginazyonlar
Bizde de neden olmasın ki...
Ama sadece laf olsun diye yazanlar varsa o zaman kalsın böylesi daha iyi zaten ders sitesi ne yapcan ki
dimi..?
ya bende seneye ist. okuyabilirim öyle bi ihtimal var.. eğer boş boşuna yorum yapıyorlarsa bizde ciddi kişilerle ö.m de konuşuruz.. gozkirp
peki o zaman sen seneye istanbul'a gel biz o zman bulusuruz
waterlily.88
seneye ist olmayacak arkadaşlarda var (mesela ben)lütfen bunu göz önünde tutalım.eğer öss yi kazanan arkadaşlar giderse çoğunluk azalabilir.bence her yıl sınavdan sonra yapılsın.
ya görüşebilen görüşür görüşemeyende sonra görüşürüz..  gozkirp ya becde zaman ne gösterir bilnimez peşin bi hüküm vermek yanlış olur.. eğer ben ist. gidersem ist. kişiserle görüşürüz yani.. bence çokta eğlenceli olur..
hey allahım ya tam da kahve tadında bir sohbet oldu gulen
guney
waterlily.88 Demişki:

seneye ist olmayacak arkadaşlarda var (mesela ben)lütfen bunu göz önünde tutalım.eğer öss yi kazanan arkadaşlar giderse çoğunluk azalabilir.bence her yıl sınavdan sonra yapılsın.

Nilüfercim sorun değil biz de İzmirde buluşuruz.siritan
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL