Dersizle Forumları

Full Versiyon: dersizleciler biraraya gelsin mi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
istanbul olursa iyi olur gerçekten.. bn bu yaz büyük ihtimalle istanbul'dayım..
ya ben ne yapcam ..BEn Bursa Dayımm...uzgun2uzgun2
Yazın herkes tatilde olmaz sanırım şuan bile belli kişiler giriyor..Amma velakin illa İzmir'de buluşalım diyorsanız orası ayrı siritan geliriz bizde internettekiler 2 kere buluştum ikiside süperdi eğlencelide geçti tavsiye ederim yani konuştuğunuz kişilerle karşılıklı muhabbet etmek sinir olduklarınıza köşeye çekip dalmak şaka şaka gulengulen gerçekten güzel oluyor eğer bi grup arkadaş İzmir ' de toplanalım derseniz bana bi ö.m. atarsınız iyi geceler..
valla arkadaşlar herkes birilerinin bu işi organize etmesini bekliyor.bu durumda bu iş çok zor görünüyor.ben istanbuldayım.
kadıköyde bu çevrede oturan bütün ark.ların dikkatine......
ö.mden ulaşabilrsiniz bir araya gelip konuşabiliriz belki de iki
kişi yan yana gelince bu buluşmayı tertip edebilirizsiritansiritansiritan
kolay gelsin...
12bin kişiyimi birleştireceksinizz süper olur dil ehehe bi stad kiralarız orda takılıırz gulen
maksadımız 12000 kişiyi birleştirmek falan değil.bunun imkansız olduğunu bilmemek için kör olmak gerek sanıyorum.ya da bunu bilmek ekstradan bir zeka gerektirmiyor!şehir şehir arkadaşların birbirleriyle bir araya gelmesiydi maksadımız.ama herkes bi taraftan tutup bi yere çekince bu işi geyik malzemesi yapınca olmadı tabi... neyse sağlık olsun.yukarıda yazmıştım. teklifim hala geçerli. ö.m den ulaşmak isteyen olursa telefonumu verebilirim arkadaşlar...
kolay gelsin...
kolay gelsin...
ARKADAŞLAR HERKES GÜZEL FİKİR VERİYOR, HERKESİN FİKİRLERİNE SAYGI DUYMALIYIZ ANCAK BENCE BU GÜZEL OLAYI MODERATÖR ARKADAŞLARIMIZ BİR ARAYA GELİP FİKİRLERİNİ BİZE SUNMALILAR BÖYLE OLUNCA HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR..BU DURUM ÇOK GÜZEL BİR OLAY İNANIN GERÇEKLEŞMESİNİ ÇOK İSDTERİM MESELA BAZI DERSANELER SHOW PROGAMLARINA GÖTÜRÜYOR..BAZILARIDA BÖYLE BULUŞTURUYOR ŞİMDİ İSİM VERMEYEYİM BU DURUM ÇOK YAYGIN BENCE DE ŞÖYLE OLMALI...

BİR ARKADAŞIMIZIN AİLESİNDEN TANIDIKLARI VARSA BİR SERVİS TUTULMALI TABİKİ ÜCRETİ OLMALI BU DURUM HANGİ ŞEHİRLERDE GERÇEKLEŞECEKSE ORANIN DERSİZLECİLERİNİN HABERLERİ OLMALI

BU HAYATTA 1 DEFA GERÇEKLEBİLECEK VE ZOR GÖRÜNEN BİR OLAY ONUN İÇİN ÖNEMLİ YERLERİ GEZMELİYİZ HATIRA OLARAK ÖRNEK ANKARA ANITKABİR İSTANBUL KIZ KULESİ OLABİLİR AMA BU DURUM İÇİN AFİŞ ÇOK ÖNEMLİ YOKSA KİMSE BİRBİRİNİ TANIYAMAZ YADA BURALAR ÇOK ÖNEMLİ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİDE OLABİLİR MÜKEMMEL OLUR BU DA BENİM FİKRTİM AMÖA UMARIM BÖYLE BİRŞEY GERÇEKLEŞİR
bencede artık bi sonuca bağlansın moderatör larden bi konuya bi el atmalarını istiyoruz o da olmassa konyadakiler için ben organizatör olurum ama sadece konya ve ankarada bulusabiliriz en azından çevreillerdekiler ankarada bi bulusma düzenlense katıılımın fazla olacağını düşünüyorum
ANKARA HER KONUDA YARDIMCI OLURUM MESELA GÜZEL BİR PARTİ OLABİLİR
bence tercihler açıklandıktan sonra en uygun zaman olacaktır..kim nereye gideceğini bilir belki aynı ile giderler ve üniversite arkadaşlığı bile kurulabilir..okullar açıklandıktan sonrada olabilir dışardan gelen arkadaşlara o ildeki arkadaşlar ev sahipliği yapar yardımcı olurlar...
eee ne dersiniz..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL