Dersizle Forumları

Full Versiyon: dersizleciler biraraya gelsin mi?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Sude ben para babası değilim ya para basmıyorum yani gulen.. Gezemeye sizleri görmeye gelicem diyorum toplaşırsak eğer siritan senin beni ağırlaman gerekirken yaptığına bak yakıştıramadım gulen ayrıca afetmez değil affetmez gulen lütfen gulen..

teşekkürler genc_muhendis7 olursa haberdar edinde bende ayarlamaya çalışırım..
ben sadece şaka olsun diye söylemiştim bu kadar tepki gösterebilecegini düşünememiştim kusura bakma.Ayrıca bu kadar azarlamana da gerek yoktu Afetmez pardon affetmez bunun içine bi azar yemeyelim şimdi
Ya esprisine demiştir emre kardeş sen bakma öyle siritan
izmir lilerin fix buluşma mekanı ykm önü ya da saat kulesisiritan istanbullular da bence taksim meydanında buluşşsun.kadıköy büyük bir yer.taksim heykelinin önünde toparlanın bence.bizde saat kulesinin önünde toplanalımsiritandiğer şehirleri tam bilemiyorum uzgun3 ama çok güzel olursiritan

istanbul daki güzel arkadaşlarım sakın birbirinizi ekmeyin.yoksa sonunuz hababam sınıfındaki taksim faciasına benzersiritan 4 kız 30 erkeksiritan
Kadıköy'de ist. dev. kons. önünde buluşabilirz o da olmadıysa taksim heykelinin önü de olabilir .
the_reason Demişki:

istanbul daki güzel arkadaşlarım sakın birbirinizi ekmeyin.yoksa sonunuz hababam sınıfındaki taksim faciasına benzersiritan 4 kız 30 erkeksiritan

hehehe gulengulen
yaw niye siz izmirdekilerin kesin mi ki gulen öyle diyorsun
katılım fazla olursa yaparız olmaz ise böyle burda geyik yapmaya devam ederiz
ben kesin gözüyle baktım bian.çünkü izmir küçük şehir.tek otobüsle ya da iki vasait olanlarda vardır ama herkes kolaylıkla konağa inebilir.bu kadar korkmayın birbirinizden.konak meydanında kimse kimseye birşey yapamazsiritanherkes pazartesi günü saat 10 da saat kulesinin önünde olsun.benden söylemesisiritan  aynı gün sizde taksim heykelinde toplanın.siritan tamamdır işte.noktasiritan
ßi ßakalım Daha Yerleştirme sonuçları ßelli olmadı ßile..Yaf Yalniz Kızlar gelmesin..SOnra Aşık Oluyrlar fİlan ben uğraşamam öle..Derslerim ve işim var yanii..Bunuda Hesaba Katalım..gulen
çok pardon ben sonuçların açıklanmasını unuttumsiritan bir an gaza gelip hadi pazartesi olsun dedimsiritan peki o zaman sonuçlar açıklansın öyle buluşalımsiritan ayrıca aşık olmak serbestsiritan medeni insanlarız bizsiritan belki forum aşkı falan diye manşetlere çıkar birilerimizsiritan hatta onlar evlenir bizde forumca düğünlerine giderizsiritan çok hayalperest oldumsiritan hadi hayırlıısıyla arkadaşlar.bi görüşüp kaynaşmak lazımsiritan
Bu site de zaten izmirliler ve istanbullular fazla ancak bu ildeki arkadaşlar buluşup bir araya gelebilir...

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL