arkadaşlarinternet ortamından gerçekleştirdiğimiz bu paylaşımları belli dönemlerde bir araya gelerek somutlaştırmaya ne dersiniz?her ilin dersizlecileri yeri ve zamanı kararlaştırıp bir araya gelir ve birbirlerini hem daha yakından tanıma fırsatı doğar hem de yepyeni dostluklara paylaşımlara yelken açarlar.kimbilir belki de enyakın arkadaşınız dersizlecidir ama siz bunu bimiyorsunuzdur!
bence çok doğru arkadaşım bir piktik de bir araya gelebiliriz.....
zaman içerisinde mümkün ama şimdilik bir hayal gibi görünüyo bence...
birçok kullanıcı henüz şu foruma bir mesaj bile yazmayıp,indirdikleri dökümanlar için bile teşekkür etmeye üşenirken,böyle bir buluşma olayına katılım olacağını pek sanmıyorum...
neyse,bekleyip görelim...
ya bence burasının bir ders sitesi oduğunu unutmayalım arkadaşlar.
yani amacımız belli bu tür girişimlere gerek yok.
sonuç:negatif

her çalışmanında bir ödülü olmalı burcucum eger başarının meyvasini alabiliyorsak ödülünüde kendimize vermeliyiz...
arkadaşlar bu konuyu önermekte ki amacım aynı şehirde olan dersizlecileri biraraya getirmekti.ders sitesi biliyoruz ama sonuçta insan sosyal bir varlıktır ve belki de her gün interne ortamından gerçekleştirdiği paylaşımlarını daha somut bi şekilde gerçeğe dökmesi ve yeni insanlar tanımasının derslerinden geri kalacağı anlamına geleceğini düşünmüyorum
mesela ben istanbulda oturan bütün dersizleci arkadaşlarımı merak ediyor ve hepsiyle tanışmak,daha samimi paylaşımlarda bulunmak istiyorum...
belki de arkadaşlarımızın başka kaygıları vardır bunu da anlayabilirim ama kaygılarını da paylaşmak koşuluyla tabii ki

bence şöle çok güzel olurdu :
mesela 2007 öss ye girenler , öss sınavından sonra hangi ildeyse buluşma ayarlanıp, hem soruları çözerdik hemde konuşurduk.
bence her yıl öss SINAVININ ertesi dersizleciler buluşabilir..
veya daha sonra dersizleden çalışıp, kazanan arkadaşlarda buluşup, dersizle.com pankartıyla resim çektirebilir ki harika olur düşünsenize

bence arkadaş çok iyi düşünmüş sınavdan sonra olabilir
sınavdan öncede olabilir aslında tatilde bahar aylarına doğru ama katılım şüpheli olur iste
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14