Dersizle Forumları

Full Versiyon: deneme sınav yorumları
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
dostumxxtt
[font=Times New Roman] arkadaşlar herkesin dersanesinde olduğu deneme sınavları ile onlara yol göstermek isterim....bir isteğiniz olduğunda emrinizdeyim...siritan
tşkler benim bi sorum olacak
sınava motive olamıyorum mesala bi paragraf sorusunda bi dalıyorum çok kolay yapabileceğim soruyu 3-4 dk da ancak anlıyorum tabi aklım baska yerde bunu nasıl aşarız
dostumxxtt
sınav anında süreyi hiç düşünme sanki tek başına hiç kimse yokmuş seni sınava alıyorlarmış gibi düşün.karşındaki önündeki hiç kimseye aldırış etme.. türkçe sorularında en zor parağraf görülür bu dogru degil düşün ki en zor herzaman en kolay olanıdır. bir kerede tüm paragrafı dikkatini soru üzerine vererek oku...bildigin şıkları ele sana en yakın ne geliyorsa emin ol o dogru dur....ama çok dikkatli oku sana kolay gelen bi dkkada soruyu çözmüş ol unutma ki sınavda süre ile savaşıyoruz....herzaman uzun olan paragraf sorularında cevap daima hemen bulunur....şimdiden kolay gelsin....DİKKATLİ OL SORULARDAN KORKMA SORULAR SENDEN KORKSUN...
sınavda bi kere okuyup aklında cevaba hiçbr izlenim bırakmayan soruları işaretleyip başka sorulara yönelmek sana zaman kazandıracaktır
ve benim sana tavsiyem paragraf çözerken önce soruyu oku ve sorunun senden ne istediğini anla ve şıkları ona göre değerlendir....
eınsteın'ın şu anısını paylaşmak isterim:
eınsteına bir bir bilim kongresinde sormuşlar:
"-size çözmeniz için bi soru verilse ve 100 dakika zamanınız olsa ne yapardınız?
-90 dakika soruyu anlamaya çalışıp,5 dakika çözüm yöntemi üzerinde düşünürdümdaha sonra da soruyu çözerdim"
demiş!!!!!!!!!
Evet erendeniz haklı ilk baştan soroyu okumak sonrasında paragrafa başlamak lazım..Böle olmazsa soruyu tekrar tekrar okuyabiliriz...
çok doğru
dostumxxtt
her sitede herşeyi erendeniz yapacaksa bizim ile paylaşmana hiç grek yok arkadaşım.....
arkadaşlar konu yanlış yere açıldığı için taşınmıştır.
lütfen daha dikkatli..
dostumxxtt Demişki:

her sitede herşeyi erendeniz yapacaksa bizim ile paylaşmana hiç grek yok arkadaşım.....

böyle bi eleştiriden sonra kendimi savunmam gerektiğini düşündüm...
öncelikle bu site bir paylaşım sitesi ve bende diğer her üyenin yaptığı gibi gerekli gördüğüm her konuda fikirlerimi sorularımı paylaşmak için buradayım.bunu ne eksik ne de fazla yaptığımı düşünmüyorum.
elbette ki bu siede herşeyi ben yapacak değilim kaldı ki benbu sitenin yöneticiside değilim,moderatörüde.eğer sitedeki her şeyi ben yapacak olsaydım bu sitenin adı erendeniz.com olurdu. bu söylediğin şeyin anlamı her neyse bunu seninle Ö:M den yada profilimde yazılı email adresimden paylaşmak isterim sevgili dostumxxt.
yine de ukalalık yaptığımı düşünen varsa bütün site üyelerden yönetici ve moderatörlerden özür diliyorum...
böyle bir şeye sebep olduğum iin de ayrıyeten arkadaşım dostumxxt den de özür dilerm ama yanlış anlamaya sebep olduğum şeyin ve iine sinmeyen konunun ne olduğunu öğrenmek şartıyla....
herkese kolay gelsin arkadaşlarım....
arkadaşlar lütfen birbirinize karşı biraz daha saygılı olalım...burada eğer aynı yolda ilerliyorsak aynı konularda düşüncelerinizi paylaşmakta özgürüz...
teşekkürler..
Sayfalar: 1 2
Referans URL