Dersizle Forumları

Full Versiyon: matamatik
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
dersler daha kapsamlı olamaz mı? yanii sayısal konular daha kapsamlı bol örnekli olamaz mı ? örnegin fizik dersi gibi. bir tek fizik soruları öss ye dayalı diger derslerde ben bunu pek göremedim. mesela matamatik o kadar kısa ve az örnekle bulunuyor ki adına matamatik diyemiyorum hiçbirşey yapamıyorsanız kümeler konusunu koyun bariii
SAYIN ARKADAŞIM ÖYLE DIŞARIDAN GÖRDÜĞÜN KADARIYLA KONUŞMAK KOLAY.SİTE YÖNETİCİLERİ YAPABİLECEKLERİNİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR VE YAPACAKLARDA.AYRICA ŞUNU BİLMENİ İSTERİM Kİ DERSİZLE SİTESİNİN BİR GELİRİ YOK.SİTE YÖNETİCİLERİ BÜTÜN MASRAFLARI KENDİLERİ KARŞILIYORLAR.BİZİM YAPACAĞIMIZ İŞ SİTEM ETMEK OLMAMALI.AKSİNE SİTENİN GELİŞMESİ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPMALIYIZ.(ELİMDEN GELDİĞİNCE KİBAR OLAMAYA ÇALIŞTIM UMARIM BAŞARABİLMİŞİMDİR)NOT:AYRICA BİRAZ DAHA TERBİYELİ BİR ŞEKİLDE ÖNERİDE BULUNSAYDIN DAHA İYİ OLURDU.
sayın arkadaşım diyorum ki eger konu anlatılacaksa kolay yolunu seçmesinler matamatik zor bi ders kapsamlı olmassa boşuna demektir yani ben birşey yapılacaksa düşünülerek yapılsın diyorum not umarım terbiyeli olmuşumdur
ya şmd güzel diyorsun hoş diyorsunda...sen nasıl koşullarda hazırlandığını yukardaki arkadaşım sana vurgulamış zaten...bu siteyi hazılryanlarda öss öğrencisi...sence ne kadar zamanları vardır....hiçbirşey yapamıyorsanız matematik koyun bari tabiri çok yanlış ve amaçsızca edilmiş bir cümle olarak kabul ediyorum..çnk hiçbirşey olmasaydı..burda kimse olmazdı..eğer hiçbirşey olarak adlediyorsan...bunca emeği senin fikrindir...ama konuşurken daha saygılı olmalısın...özelliklede bunca emeği yok sayamazsın...senin kolay yol dediğin şey bile saatler alıyor...bence biraz daha düşünerek konuş...
arkadaslar düşünceleriniz için tesekkurler.
resim_17; bu sıtede online ders izleyebılıyorsun acaba baska sıtelerde böyle bişey varmı?senden hiçbir ücret istenmiyor.yapamadıgın soruları dıledıgınce buradakı bolumlerde sorabılırsın ılgılı arkadaslar sana yardımcı olcaklardır sorularında.sen tam anlamıyla kusursuz bı yer ıstıyorsun.site daha cok yeni.bi ricada bulunacağım lütfen bizim acımızdan düşün,dershane ile dersizlenin arasındaki farkları düşün...
VE BİRAZ DAHA TERBİYELİ OLMANI RİCA EDİYORUM!
1 ben 'hiçbirşey yapamıyorsanız matematik koyun bari' diye bir tabir kulanmadım daha dikaktli okunursa sadece kümeler konusunun yok oldugunu vurgulamaktı amacım
2 elbette emege saygı gösteririm. yapıtıgınız işide begenmiyor degilim sadece matamatik le fizigi karşılaştırın farkı görmenizi istedim.
3 gamze ne anlatmak istedigini anlamadım konumuzlada hiçbir alakası olmayan şeyler üzerinde durmuşsun konumuzu anlamaya çalış sonra tartış.
4 ben kusursuz hiçbirşey istemedim elbette daha yeni sadece ben görüşümü ortaya koymak istedim amacınız nedir? daha iyisini yapmak degil mi eleştirilmeden bu kötü bu iyi demeden nasıl bir iş yapmayı hedefliyorsunuz ki
5 bakın her seferinde terbiyeli olun diiyorsunuz önce kendinize bakın eger ben hakaret içerikli bi şey söyledigimi sanmıyorum bunu bi eleştiri olarak görün umarım herşey acık ve net

1 ben 'hiçbirşey yapamıyorsanız matematik koyun bari' diye bir tabir kulanmadım daha dikaktli okunursa sadece kümeler konusunun yok oldugunu vurgulamaktı amacım

bu amacını daha tatlı dillede söyleyebilirdin..resim_17

teşekkürler
ne biçim mantalite bu. ben diyorum köprü a.. sen diyorsun ö... s...a..diyorsun öfffffffffff pufffffffffff yaaaaaaaaaaaa bırakın bu işleri
resim_17 Demişki:

dersler daha kapsamlı olamaz mı? yanii sayısal konular daha kapsamlı bol örnekli olamaz mı ? örnegin fizik dersi gibi. bir tek fizik soruları öss ye dayalı diger derslerde ben bunu pek göremedim. mesela matamatik o kadar kısa ve az örnekle bulunuyor ki adına matamatik diyemiyorum hiçbirşey yapamıyorsanız kümeler konusunu koyun bariii

sana bir şey soracağım.erkekçe hadi erkeği de bırak insan olarak doğru cevap ver.şimdi bu senin yazdıklarının aynısını ben yazsam sen ne derdin,ne anlardın?üç-beş kişinin kendi ceplerinden ödediği bir site bu ve kendi çabalarıyla gayet güzel şeyler yapmaya çalışmışlar ve bunu da başarmışlar.bu siteden ne kadar kişi yararlanıyor.bir düşün,mantıklı ol.böyle bir şey söylemek kimsenin haddine düşmez.nerede böyle bir site var.dersaneyi ayaklarınıza getirmişler.üstüne birde bunları demişsin ve bu bardağı taşıran son damla oldu:

''ne biçim mantalite bu. ben diyorum köprü a.. sen diyorsun ö... s...a..diyorsun öfffffffffff pufffffffffff yaaaaaaaaaaaa bırakın bu işleri''

aklına yatıyor mu böyle birşey.düşün.sen böyle bir site yapsan ve parasını kendi imkanlarıyla karşılasan bir de öğrenciysen ne yapardın?burda hiçbir çıkar söz konusu değil.tanımadığı birilerinin geleceği için niye para verip de site yapsın ki?aksine böyle birşey yaptıklarına da dua edelim.neden?çünkü bizler için bizlerimizin geleceği için.gelecek de bizim hayatımız demek.ve bizler gibi(sözüm meclisten dışarı)dersaneye gidemeyenler var ve bu siteden yararlanıyorlar.üstelik ücretsiz.hiçbir para talep etmiyorlar.nerede böyle bir site var.söyleyin bana nerede.hepsi bizim için.şimdi düşünüyorumda başkalarının iyiliği için birşeyler yapmaya çalışan insanlar hala varmış.

site yöneticilerinden gereğinin yapılmasını talep ediyorum.teşekkür ederim.
ben bu siteye ilk kez bugun girdim ancak çok beğendim gerçekten insanlığa faydalı olan kişileri kutlamak gerek bu kadar olanakla bunları yapabiliyorlarsa 2 kere kutlamak gerek tebrik ederim bu siteyi kuranları sağolun
Sayfalar: 1 2
Referans URL