Dersizle Forumları

Full Versiyon: Link Olayı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar öncelikle merhaba ve iyi hazırlanmalar.Ben bir şeyi vurgulamak istiyorum.Bence forumda bu link verme meselesi çok abartılmış durumda.
Download linkleri dışında hiç bir bilgi linki veremiyoruz.Öyle ki ösym,tdk,ttk  gibi kurumların bile linklerinin verilmesi yasak.Bence sadece gereksiz,alakasız(reklam,tanıtım,eğlence sitelerinin ki gibi) linkler yasaklanmalı.Onun dışında uygun tüm linkleri vermenin serbest olması lazım.Keza bu forum gibi bir çok eğitim forumunda bu kural daha yumuşak.Bence bu forum kuralını rahat paylaşımlarımızın önünde duran bir engel olarak görüyorum.

Teşekkür ederim,herkese saygılar....
bunu en çok yaşayanlardan biri olarak seni destekliyorum.....umarım görüşmeye alınır....
Arkadaşım Ösym nin linkleri yasaklanmıyor ilk olarak bunu söyleyerek lafa başlamak istedim. İkincisi link vermeyi eğer bir yerden serbest bırakırsak bunun sonu gelmeyecek biraz forumu araştırırsan halen lisanslı program linkleri ekleyen arkadaşlar göreceksin ki forum kurallarında link vermek açıkça yasaklanmış haldeyken. Şu anda ipin ucu bizde ama eğer kaçırırsak emin ol sonu gelmez. Sadece eğitim sitelerinin linkleri kalsın diyorsun böyle bir durumda da sitenin içeriğini incelemek için her siteye girip kontrol mü edeceğiz veya müfredatını komple inceleyecekmiyiz ? Sonuç itibari ile kurallarımız bunlar. Forumun kalitesi ve daha elit olması için bizce bunlar gerekli. Aynı fikirde olmayabilirsin görüşüne saygı gösteririm ancak bu forumda olduğu sürece kullanıcılar link veremeyecekler.
İpin ucunu kaçırma meselesinde haklısınız.Fakat "kurumlarınadı.com "şeklinde uzantılı linklere bile izin verilmiyor.Geçen ben bunu yaşadım.Türk Dil Kurumu'nun resmi sitesinde online sözlük hizmetini paylaşmaya kalktım,onu bile sildiler.Örneğin bir ösymnin bir tdk'nın ,bir ttk ne bileyim bir tübitak ın resmi sitesinin içeriğini incelemek zorunda değilsiniz değil mi?Bu sitelerin resmi eğitim amaçlı olduğunu bilmek için moderatör veya admin olmak gerekmez.Bu gibi sitelerin amaçlarını ,içeriğini herkes bilir.

Ama tabi ki de karar forum sahibinin veya yöneticilerindir.Her ne kadar katı olsa da formun üyesiysek bu kurallara uymak,saygı göstermek zorundayız.Herkese iyi çalışmalar.İlgilenenlere teşekkür,ilgilenmeyenlerin canı sağolsun.
ArkadaşLar.. Link veRen herkes Bu kadar iyi niYetLi oLmayabiLiyor.. Çoğu,rEkLam AmaçLı gozkirp
Ya arkadaşım zaten kim reklam için buraya girer?yapma allahın aşkınasiritan
bu forumu böyle kabul etmeye çalışın arkadaşlar...
link olmadan da paylaşım yapılabiliyor...ısrarınız yersiz...
Israr değil sadece görüşümüzü bildiriyoruz onur.
tamam görüşünüzü bildirdiniz,teşekkür ederim...
ama bizler forumun sağlığı açısından bu şekilde yani "link olayı" olmadan devam etmek istiyoruz...
bu link olayını kişisel algılamayın.sizin konunuzdaki link silinmiş olabilir ama herkese karşı aynı tutum sözkonusu...
bir kez başlarsa,sonu gelmez bu işin...
tekrar teşekkürler...
ben teşekkür ederim,iyi çalışmalar öyleyse.
Sayfalar: 1 2
Referans URL