Dersizle Forumları

Full Versiyon: Üstadlarım html kodları ile site
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
abilerim veya arkadaslar ben Forum Kurallarını Okuyalım !!!de site actım kodları yapıstırıyorum mesela farenin peşinde yazı sonra buna arka plna matrix efekti bi kac sey ekledimmi bazıları gidiyo .. benim sizlerden istediğim bana html kodları vermeniz.. mesela istediğim parcayı sitede çalabileyim sonra görünümü digital bi görünüm olsun ne bileyim kalpler ucussun sonra slyat şeklinde fotolar gecsin işin acıgı bana site yapmamda yardımcı olursanız sevinirim ve sizleri hiç unutmam
Arkadaşım iyi demişsin ancak bunları sadece html ile yapamazsın ki. Mutlaka javascript ve php bilmen gerekiyor. Tabi bunların hazırları internet de mevcut fakat bunlarla hazırladığın bir sitede hata olması durumunda müdahale edemezsin. Sana tasarım olarak yardım edebilirim ancak bunu düzeltmek sana kalmış. Resimleri yazıları linkleri kendine göre editlersin. Editlemek içinde tasasrım programı olarak photoshop veya firewworks(Tercihim) html editör olarak da Dreamweaver ı öneririm. Biraz sonra bi template upload edip link veririm.
Template:

Arkadaşım içinde png dosyasıda var istediğin gibi editlersin.

Alternatif link.

Referans URL