Dersizle Forumları

Full Versiyon: ya yine ne oldu??
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ya arkadaşlar 3 gün gelmedim herşey değşmiş hemenpaylaş kapanmış,yanda ne olduğunu anlamadığım reklamlar çıkmış...bu yandaki reklamların ne amaçlı konulduğunu biri söyleyebilir mi bana???ya bi profil ne kadar yer kaplıyo bu reklamlar sayesinde in in bitmiyo...teşekkürler...
ben açıkçası bunun kimseye bir zararı olduğunu düşünmüyorum...sitede bir takım değişiklikler oluyor haklısın...ama bence gerekli şeyler..
ayrıca reklamlara gelince bu sitenin paraya ihtiyacı var ve bunu reklamlardan karşılayabilir...bunun kimseye bir zararı yok...
güzel bir düzenleme olmuş..
bu kadar yakınacak bişey yok ortada...
Arkadaşım şu forum kurallarına bi baksan diyorum artık ve hemenpaylaş kapanmışsa bizim suçumuz ne yani site ile ne alakası var. Biz ne yapabiliriz . Ayrıca forumu biz düzenliyoruz görünümün nasıl olacağına karar verecek olan da bizleriz. Sitede ki reklamlar hakkında hesap sorarmışcasına bilgi istemen çok saçma, sen herhangi bir sitenin editörlerine neden reklam alıyorsunuz vb.. sorular soruyor musun ?, sorsanda cevap alabiliyormusun . Nedenini anlamdaığım bir şekilde foruma, adminlere ve moderatörlere karşı olumsuz bir tavır içindesin. Bunu bir uyarı olarak kabul edebilirsin. Bir daha böyle hesap sorar gibi konular/mesajlar istemiyorum. Tabiki düşünceni söyleyebilirsin ancak uygun bir dille. Bundan sonra uyarılmayacaksın.

Saygılar.
Başlığı da düzeltmezsen konu kilitlenecek...
dersizleci Demişki:

ya arkadaşlar 3 gün gelmedim herşey değşmiş hemenpaylaş kapanmış,yanda ne olduğunu anlamadığım reklamlar çıkmış...bu yandaki reklamların ne amaçlı konulduğunu biri söyleyebilir mi bana???ya bi profil ne kadar yer kaplıyo bu reklamlar sayesinde in in bitmiyo...teşekkürler...

Keşke GelmemezLik yapmasaYdın.. BeLki,seN onLinesin diye.. DEğişiklik YapmazLardı!
umitdilli Demişki:

Arkadaşım şu forum kurallarına bi baksan diyorum artık ve hemenpaylaş kapanmışsa bizim suçumuz ne yani site ile ne alakası var. Biz ne yapabiliriz . Ayrıca forumu biz düzenliyoruz görünümün nasıl olacağına karar verecek olan da bizleriz. Sitede ki reklamlar hakkında hesap sorarmışcasına bilgi istemen çok saçma, sen herhangi bir sitenin editörlerine neden reklam alıyorsunuz vb.. sorular soruyor musun ?, sorsanda cevap alabiliyormusun . Nedenini anlamdaığım bir şekilde foruma, adminlere ve moderatörlere karşı olumsuz bir tavır içindesin. Bunu bir uyarı olarak kabul edebilirsin. Bir daha böyle hesap sorar gibi konular/mesajlar istemiyorum. Tabiki düşünceni söyleyebilirsin ancak uygun bir dille. Bundan sonra uyarılmayacaksın.

Saygılar.

olumsuz bir tavır içindeyim doğru bu da sizin amacını anlamadığım hareketlerinizden oluyor.....hergün yeni birşey çıkarıyosunuz ve bunların nedenini de doğru dürüst açıklamıyosunuz.....hayır bu nedir yani anlamıyorum.....sürekli bir gelir-gider tartışması...3.5 aydır foruma yeni bir video eklenmiyor ama siz her sözünüzde öğretmen-öğretmen diyosunuz...Ne yani bu kadar reklam ihtiyacı???Hergün yeni yeni reklamlar...Ayrıca kimsenin kimseye hesap sorduğu yok,siz hiçbir şeyin nedenini soruları ortadan kaldıracak şekilde açıklamazsanız bu tür sorunlarla karşılaşırsınız.....Yeni bir üye geliyo dersler biraz zorlaştırılsın diyo,herkesten sayfa sayfa alakasız tepkiler.....yok ne kadar zorlukla çekliyo yok çok saygısızsınız fln.....bunla ne alakası var ki????üniversitede okuyan bir kişi elbette daha zor anlatabilir...sadece anlatacağı konuyu biraz daha zor anlatacak yani...sonuçta aynı işi yapacak...Tmm istediğinizi yapın artık uyarmayın istemiyorum...her geldiğimde bir sürü şeyle karşılaşaksam...sizin uyarmanıza kalmayacak zaten bişeyler...
yabanci Demişki:

dersizleci Demişki:

Keşke GelmemezLik yapmasaYdın.. BeLki,seN onLinesin diye.. DEğişiklik YapmazLardı!

teşekkürler çok güzel cvplar veriyorsunuz!!!bütün sorulara cvp oldu bu...her yeni üyeye verdiğiniz gibi bana da tatmin edici cvplar....

kusura bakmayın da siz böyle olduğunuz sürece biraz zor büyürsünüz...çünkü siz beklentileri karşılamak yerine her cvbınızla yeni bi sorun oluşturuyorsunuz....sorularını cvpladığınız üyeleri o kadar tatmin ediyorsunuz ki bi daha uğramıyorlar foruma!!!
Düzgün ve "mantıklı" sorulara düzgün cevaplar verilir. Forum eğitim amaçlıdır dedik forum kurallarında o kadar, yani eğitimin dışındaki konular seni ilgilendirmez diye düşünüyorum(sitenin işleyişi,giderleri,görünümü,büyümesi veya büyümemesi). Konu başlığını değiştirmediğin için konu kilitli.
Referans URL