Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sİte'deki Videolar
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ben 2 ay önce dersizle.com'a mail atıp siteye ne zaman yeni videoların ekleneceğini sordum.Aldığım yanıt ise :"en kısa zamanda" olmuştu.
Hala o günden bugüne bir video bile eklenmedi.Acaba ne zaman eklenir?
Bilgisi olan varsa rica ediyorum.Bir de yeni sisteme göre düzenlemeler yapılması lazım. iyi çalışmalar ,saygılar....
Arkadaşim. BiLgi vermişLer iştE; eN kısa Zamanda.. DemişLer sana.. Eminim.. Ellerinden Geleni YapıyorLardır.. Bİr an önce yeni videoları eklemek içingozkirp.. Bu arada ..iyi BayRamLar.!
yabanci Demişki:

Arkadaşim. BiLgi vermişLer iştE; eN kısa Zamanda.. DemişLer sana.. Eminim.. Ellerinden Geleni YapıyorLardır.. Bİr an önce yeni videoları eklemek içingozkirp.. Bu arada ..iyi BayRamLar.!

kardeşim Tamam da bana en son 2,5 ay öce bilgi verildi en kısa zamanda diye .En kısa zaman 2,5 - 3 ay sonra mı olur?Sınava girme vakti geldikten sonra  videolara bakmanın bir önemi olmaz sanırım di mi?Ne diyelim,inşallah bu sene eklenirsiritanhem ben ellerinden geleni yapmıyorlar demedim boşuna heycanlanma tamam mı güzel arkadaşımsiritanSite için çalışan herkesin çok fedakar olduğunu görüyorum.Herkese saygılar ,iyi bayramlar.

NOT="Bu konuya yetkili arkadaşların cevap yazmalarını istiyorum.Konu hakkında bilgisi olmayan rica ediyorum yorum yapmasın."

desperado Demişki:

yabanci Demişki:

kardeşim Tamam da bana en son 2,5 ay öce bilgi verildi en kısa zamanda diye .En kısa zaman 2,5 - 3 ay sonra mı olur?Sınava girme vakti geldikten sonra  videolara bakmanın bir önemi olmaz sanırım di mi?Ne diyelim,inşallah bu sene eklenirsiritanhem ben ellerinden geleni yapmıyorlar demedim boşuna heycanlanma tamam mı güzel arkadaşımsiritanSite için çalışan herkesin çok fedakar olduğunu görüyorum.Herkese saygılar ,iyi bayramlar.

NOT="Bu konuya yetkili arkadaşların cevap yazmalarını istiyorum.Konu hakkında bilgisi olmayan rica ediyorum yorum yapmasın."

desperado..! Sana verdikleri cevap hakkında sadece yorum yaptım. Bu kadar büyütmenin sebebi ne anLamadım.. Sana "En kıza Zamanda" ..diye cEvap vermişLer.. Benim biLdiğim..En kısa zaman.. 1-2 saat değildir.. Yani..En kısa Zaman Denildimi..ilgili konu herneyse,onu yapmak için gerekenler yapıLır..Gersi de..ALLAH' a kaLmiş bişi.. Neyse..Lüzumsuz bi konu hakkında tartışmak istemiyorum.. Hem zatEn..SeninLe biz aynı LinktE buLuşmuyoruz.. RastgELe..!

Not: HitapLarında Daha diKKatLi oL..!
sana da iyi bayramlar desperado..
ama eğer olayı birçok yanından düşünürsen onlara hak vereceksin...onlar da sonuçta öğrenci...onların da dersleri sınavları ve sorumlulukları var...şuan zaten tüm yetkililer ölen linkleri yenilemek ve kaybolan bilgileri tekrar bulmakla meşgul...emin ol senin kadar onlar da sitede eksiğin kalmamasını istiyorlar...

eğer çok sıkıştıysan döküman şeklinde yardımcı olabiliriz...

teşekkürler.. iyi bayramlar..
Sana cevabı(mail) ben yazmıştım. Elimizden gelen bu arkadaşım daha önce bir konuda sitenin nasıl ayakta kaldığını anlatmıştık. Anlamak istemiyorsunuz sanırım. Dalga geçermiş gibi cevaplar veriyorsun bir de, "inşallah busene eklenir" gibi. Bizde siteye ders eklemek istiyoruz fakat bu o kadar kolay değil. Eğer forumda tekrar bir çıkıntılık yaparsan seni banlayacağım. Sanırım yeteri kadar tolerans gösterdik.
1-Amy Lee arkadaşım bir moderatör olarak bu konuyla ilgilendiğin ,cvp yazdığın için çok saol.
2-Yabancı arkadaşım öncelikle yazdığın "notu" anlamış değilim.Benim hitaplarım gayet saygılı.Yabancı olduğun için sanırım Türkçe anlamıyorsun: Ortada bir yanlışlık,eksiklik var,ben bunu belirtmek istedim site yetkillilerine ve bu konu hakkında üyelerin cvp vermesini istemiyorum.Sen çıkıp da" herkes elinden geleni yapıyor "dedin,ben aksini yazmadım zaten.Ayrıca bir şeyi büyütmüyorum.Sen notuma rağmen hala cvp yazıyorsan büyütmüş oluyorsun zaten.Son olarak da senin şu en kısa zaman anlayışını hala anlamış değilim.
3.İlgilenen yetkilere tekrar teşekkür ederim.

iyi çalışmalar,saygılar...
KONU KİLİTLİ
Referans URL