Arkadaşim. BiLgi vermişLer iştE; eN kısa Zamanda.. DemişLer sana.. Eminim.. Ellerinden Geleni YapıyorLardır.. Bİr an önce yeni videoları eklemek için

.. Bu arada ..iyi BayRamLar.!
kardeşim Tamam da bana en son 2,5 ay öce bilgi verildi en kısa zamanda diye .En kısa zaman 2,5 - 3 ay sonra mı olur?Sınava girme vakti geldikten sonra videolara bakmanın bir önemi olmaz sanırım di mi?Ne diyelim,inşallah bu sene eklenir

hem ben ellerinden geleni yapmıyorlar demedim boşuna heycanlanma tamam mı güzel arkadaşım

Site için çalışan herkesin çok fedakar olduğunu görüyorum.Herkese saygılar ,iyi bayramlar.
NOT="Bu konuya yetkili arkadaşların cevap yazmalarını istiyorum.Konu hakkında bilgisi olmayan rica ediyorum yorum yapmasın."
desperado..! Sana verdikleri cevap hakkında sadece yorum yaptım. Bu kadar büyütmenin sebebi ne anLamadım.. Sana "En kıza Zamanda" ..diye cEvap vermişLer.. Benim biLdiğim..En kısa zaman.. 1-2 saat değildir.. Yani..En kısa Zaman Denildimi..ilgili konu herneyse,onu yapmak için gerekenler yapıLır..Gersi de..ALLAH' a kaLmiş bişi.. Neyse..Lüzumsuz bi konu hakkında tartışmak istemiyorum.. Hem zatEn..SeninLe biz aynı LinktE buLuşmuyoruz.. RastgELe..!