26-10-2006, 09:46 PM
26-10-2006, 09:49 PM
bence hazırlananları bi an önce tetiklemek için kalmalı...böylece geçirdikleri boş vakitleri nasıl değerlendirdiklerini düşünüp özeleştri yapabilirler...
26-10-2006, 10:03 PM
ben yeni farkettim valla
bence strese gerek yok sevgili arkadaşım stres yapacağın zamanı kendini motive etmeye ayır bence.daha önünde aylar varken bunu yapmalısın.,şimdiden stresleri yaşamaya başlamak demek nisan mayıs aylarında yarıştan kopmak uyku uyuyamak demek...
benim için kalması veya çıkarılması bişey ifade etmiyor sevgili arkadaşlar.nötr yani

bence strese gerek yok sevgili arkadaşım stres yapacağın zamanı kendini motive etmeye ayır bence.daha önünde aylar varken bunu yapmalısın.,şimdiden stresleri yaşamaya başlamak demek nisan mayıs aylarında yarıştan kopmak uyku uyuyamak demek...benim için kalması veya çıkarılması bişey ifade etmiyor sevgili arkadaşlar.nötr yani

26-10-2006, 10:07 PM
adminler siteyi güzelleştirmek korumak ve daha yararlı hale getirmek için uğraşıyorlar...
gayet iyi düşünülmüş amaca ve foruma uygun..
gayet iyi düşünülmüş amaca ve foruma uygun..
27-10-2006, 04:48 PM
strese girmek bence biraz anlamsız.çünkü stres yapacak bir şey ortada yok.stres yapanlar genelde çalışmayanlardır.bizde çalıştığımıza göre bir sorunumuz yok.stres kendinizi yiyip bitirmenize yardımcı olur.heyecan meselesine gelince.heyecan tabii ki her öğrencide vardır.çünkü öss bizim yaşamımızı etkileyecek bir dönüm noktası ve herkesin hayatını etkileyecek.heyecanı şu şekilde düşünerek yaparsanız sizi olumlu yönde etkileyecektir.sınava girdim.sorular çok basitti.sınavı kazanacağıma eminim.istediğim bölüme girebileceğim.acaba hangi üniversiteye gideyim.ODTÜ mü olmaz.çok uzak orası.annemin yemekleri olmazsa ne yaparım ben.İTÜ mü yok ya ben sevmem orayı.falan filan işte.herkese göre değişir.bu şekilde kendi kendinize hayal edin.yarım saat bir saat falan.kendi kendinize söz verin.bu üniversitenin şu bölümüne gireceğim diye(yükseklerden korkmayın.).unutmayın ki çalışan kazanırrr.
27-10-2006, 06:59 PM
fire_man1 Demişki:
strese girmek bence biraz anlamsız.çünkü stres yapacak bir şey ortada yok.stres yapanlar genelde çalışmayanlardır.bizde çalıştığımıza göre bir sorunumuz yok.stres kendinizi yiyip bitirmenize yardımcı olur.heyecan meselesine gelince.heyecan tabii ki her öğrencide vardır.çünkü öss bizim yaşamımızı etkileyecek bir dönüm noktası ve herkesin hayatını etkileyecek.heyecanı şu şekilde düşünerek yaparsanız sizi olumlu yönde etkileyecektir.sınava girdim.sorular çok basitti.sınavı kazanacağıma eminim.istediğim bölüme girebileceğim.acaba hangi üniversiteye gideyim.ODTÜ mü olmaz.çok uzak orası.annemin yemekleri olmazsa ne yaparım ben.İTÜ mü yok ya ben sevmem orayı.falan filan işte.herkese göre değişir.bu şekilde kendi kendinize hayal edin.yarım saat bir saat falan.kendi kendinize söz verin.bu üniversitenin şu bölümüne gireceğim diye(yükseklerden korkmayın.).unutmayın ki çalışan kazanırrr.
hayır arkadasım bence yanlıs düşünüyorsun ozamna ben calısmadığım içinmi stres yaptım gecen sene veya sınavlara calısmadığım içinmi stres yapıyorum tam tersi çalısan insan stres yapar calısmayanın umru bile olmaz bence yanlıs düşünüyorsun
bence bu sürenin kalması gercekten gerekli hiçbir an dinlenme saniyemizde bile ne kadar vaktimiz kaldığını unutmayalım çünkü hayatımızın sınavı....
27-10-2006, 07:09 PM
kaygı oranları kişiden kişiye değişir arkadaşlar..
sınav için kaygının azı da çoğu da zararlı...
azı motive etmez
çoğu ise sağlık sorunlarına neden olabilir..
sınav için kaygının azı da çoğu da zararlı...
azı motive etmez
çoğu ise sağlık sorunlarına neden olabilir..
27-10-2006, 07:26 PM
hayır arkadasım bence yanlıs düşünüyorsun ozamna ben calısmadığım içinmi stres yaptım gecen sene veya sınavlara calısmadığım içinmi stres yapıyorum tam tersi çalısan insan stres yapar calısmayanın umru bile olmaz bence yanlıs düşünüyorsun
bence bu sürenin kalması gercekten gerekli hiçbir an dinlenme saniyemizde bile ne kadar vaktimiz kaldığını unutmayalım çünkü hayatımızın sınavı....
[/quote]
bu kadar olayı buyutmeyin ya siz sorumlulugunuzu yerine getirin gerisi zaten kendilinginden gelir yani fazla üstelemeyin akışına bırakın(yalnız ders çalışmak şartıyla......)
[/quote]
bu kadar olayı buyutmeyin ya siz sorumlulugunuzu yerine getirin gerisi zaten kendilinginden gelir yani fazla üstelemeyin akışına bırakın(yalnız ders çalışmak şartıyla......)
27-10-2006, 07:41 PM
herşey önce planlı olmayı ve ne istediğini bilmekten geçiyor
http://www.dersizle.com/forum/showthread.php?tid=5402
http://www.dersizle.com/forum/showthread.php?tid=5402
27-10-2006, 08:29 PM
çalışan insan niye stres yapsın ki?bence de siz yanlış düşünüyorsunuz.