29-10-2006, 04:24 PM
29-10-2006, 06:12 PM
ohoo arkadasım gercekten zor bişey istiyosun ama yardım etmeye calıscam
öncelikle anne sütünü 1 kez icmesi sonra çig et yemek sarap istemesi eglenmek istemesi kırkından sonra yüyürüp konusması vücudunun asırı derecede tüglü olması daha bebekken avlanmadı birden bi ışıgın belirmesi ve icinden bi kızın cıkması kurtla konusması... vb.
öncelikle anne sütünü 1 kez icmesi sonra çig et yemek sarap istemesi eglenmek istemesi kırkından sonra yüyürüp konusması vücudunun asırı derecede tüglü olması daha bebekken avlanmadı birden bi ışıgın belirmesi ve icinden bi kızın cıkması kurtla konusması... vb.
31-10-2006, 06:53 PM
kurdun konulması ve öncülük etmesini de unutmamalı bizde o konuları görüyoruz bize lise 2 nin kitabını yazan kadın dersimize giriyo bu soruyu o da sordu rap_starın dedikleri vve benim dediklerim ayrıca gökten ışık inmesi ışın kız olması falan
10-11-2006, 07:44 PM
ya cidden olağan üstü abartmışlar söyleyim doğmuş bu adam bir kere anne sütü içmiş sonra çiğ et yemiş şarap içmiş ee böyle beslenincede ayı gibi bir göğsü varmış öküz gibi ayakları falan varmış valla edebiyat kitabımızda yazıyordu hatta derste gülmekten kırıldık destanları benden sorun bayılıyorum okumaya.
10-11-2006, 09:57 PM
evet arkadaslar güzel yazmıssınız eklenecek bir şey aklıma gelmio