Dersizle Forumları

Full Versiyon: öss de istediğimiz puana ulaşmak için kaç net yapmalıyız
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
genc_muhendis7 Demişki:

KiMsEniN Matematik zırvalıgı yaptıgı yok sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz eşit agırlıkcı için sos ne kadr onemliyse sozelci için mat o kadar onemldir diye dusunuyorum 4 5 tanede mat yapılmıyorsa artık bir şey soylemek istemiyorum yorum gucunuz guclu rahatlıkla mat1 den 5 tane banko yaparsınız ama ha siz illa ben yapmıyacagım diyorsanız paşa gonlunuz bilir amacım sadece yardım etmekti

tşk ederim ...sevgiyle kalın

Teşekkür ederim abi bilgilendirdiğin için, bizde uğraşıyoruz zaten matematikle sadece yapamadığımız için bunları yazıyoruz.
Matematiği tamamen boşlamış değiliz, en azından problem sorularını yapmak amacındayız ancak bir soruya en az 10 dakikam gidiyor ve 0,6.. civarı bir puan veriyor. Bu kadar zaman içinde 2 puan civarı veren Türkçe sorularından en az 3 tane yapabiliriz. Sadece zorunlu, yapmazsanız olmaz denilmesi hoşuma gitmiyor, dershanemde de çok tartışmıştım bu konuyla ilgili. gulen
zaten sozelde olmanızın sebebi de bu olsa gerek cunku matematik yapamıyorsunuz ben buna bir şey demiyorum sizlerin yorum gucu yuksek bunu kullanarak problem sorularını hiç olmazsa bir kac tane rahat yaparsınız ....
HAklısın mat yapma zorunlulugunu dayatmaları yanlış ama sizin için daha hesaplı kaybdeceginiz pek bir sey yok mumkunse yapmaya çalışın

tşk ederim ...seygiyle kalın....
bende türk mat bölümü mezunuyum okul ön öğretmenligi istiyorum ea1 den alıyor acaba hangi konudan kac netyaparsan kazanırım hiç bilmiyorum üstelik tarih çoğrafyam biraz zayıf heralde onlarda biraz ezbere kaçıyorum.bu konuda bilgi sahibi olanların bilgilerini benimle paylaşmasını bekliyorum şimdiden teşekkür
arkadaşlar umarım sizlere yardımcı olur:

www.Lütfen Forum kurallarını okuyalım!!!

burada her türlü mesleğin puanları netlerinizi hesaplayacak programlar çok şey anlatmayacağım sizlere...kendiniz bakın umarım faydalanırsınız
arkadaslar su anki puan sistemini bir tek ösym biliyor yani dersanelerin ve internet sitelerindeki puan hesaplama programlarının ösym ninkiyle alakası yokmus ösym başkanı nın açıklamasına göre.
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL