öss de ben ham puan olarak 270 yapmakk istiyorum ama bu puana ulaşmak için kaç net yapmam gerektiğini bilmiyorum.yapacağımız netleri bilmemiz gerekiyor ki ona göre kendimize hedef koyalım yardımcı olursanız sevinirim
hangi bölümde olduğunu orta öğretim puanının kaç olduğunu filan de yazman gerekiyor arkadaşım..
internette puan hesaplama yerleri var oraya istedigin neti yaz puanı gelir ordan bulabilirsin bide program sitelerine öss 2006 yaz hesaplama programları bulursun
öss de ben ham puan olarak 270 yapmakk istiyorum ama bu puana ulaşmak için kaç net yapmam gerektiğini bilmiyorum.yapacağımız netleri bilmemiz gerekiyor ki ona göre kendimize hedef koyalım yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşım geçen haftaki sınavda ham olarak 270 say-2 yaptım netlerimi sana yazayım bi fikrin olsun hiç olmassa:
Türkçe:26D 4Y=25 NET
Sosyal:21D 9Y=18.75 NET
Mat-1:27D 3Y=26.25 NET
Fen-1:27D 3Y=26.25 NET
Mat-2:28D 2Y=27.5 NET
Fen-2:25D 5Y=23.75 NET
Başarılar...
ham puan olarak 260 puan almam gerekiyor.okuldan da 80 puaan geleceğinin düşünürsek kaç net bırakmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.(sayısalcı)...
................................
arkadaslar bence ikinci bölümü okadar düşünmeyin birinci bölümden en fazlasını yapmaya calısın çünkü birinci bölüm ikinci bölümü etkiledği için ilkten ne kadar cok puan cekersen ikinciden o kadar az net yapman gerekio bnm arkım ikinci bölümden 30 net yapark en güsel yere gitti
30 net derken acaba sadece mat1'den mi 30 net yaptı....
burada programı var alın hesaplayım herkese bol sanslar http://www. Forum Kurallarını Okuyalım !!!/program.php?id=38274