Dersizle Forumları

Full Versiyon: her hafta bir ünüwersite tanıtımı yapılsa
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ewet arkadaşlar herhafta bir ünüwersite tanıtmı yapılsa çok ii olur bence ilgililere duyrulur:rolleyes:

eğer yapılırsa ilk olarak ankara gazi ünüwersitesi olursa çok mutlu olurum ii çalışmalar
http://www.dersizle.com/forum/showthread.php?tid=433

üniversite tanıtımları yukarıdaki linkte mevcuttur arkadaşlar...
buraya girmiştim ama wideo olarak we nası desem...........
ya değşik olarak ama nası
eniyisi wideo olarak olursa daha ii olur
dolunay Demişki:

buraya girmiştim ama wideo olarak we nası desem...........
ya değşik olarak ama nası
eniyisi wideo olarak olursa daha ii olur

video olarak üniversitelerin kendi resmi sitelerinde tanıtımları var onlardan faydalanabilirsiniz....
peki (sınırı aşmak istemiyorum ama)acaba mesela bu ünüwersiteler hakkında yorum yapacağımız bi bölüm açılabilirmi????siritan))))siritan
dolunay Demişki:

peki (sınırı aşmak istemiyorum ama)acaba mesela bu ünüwersiteler hakkında yorum yapacağımız bi bölüm açılabilirmi????siritan))))siritan

Arkadaşım yorum yapabileceğiniz bir bölüm açmayı düşünmüyoruz çünkü birçok kişi farklı görüşler öne atarak burayı bir tartışma platformuna çevirebilir. Fazla söze de gerek yok sanırım. gozkirp
peki ozaman benimki sadece bir fikirdi............ilgilendiğiniz için saol
Şu şekilde olabilir : Değişik universitede okuyan arkadaslar gonullu olarak kendi okullarını isteyenlere gezdirebilirler...Herkese uygun olan belli bir gun ve zaman ayarlanır ve universiteye hazırlanan arkadaslara da hem bilgilenme hem de stres atma imkanı dgar...

Ben Hacettepe Universitesi'ni gezdirmek ve tanıtmak için gonullu olabilirim...
iyi fikir ama ben yeniyim marmara üniversitesinde tam ogreniyim gezdiririm gezmek isteyeni ama şimdi deilgulen
güzel bir düşünce olmuş arkadaşlar eğer isteyen olursa bende O.D.T.Ü yü gezdirebilirim...
Sayfalar: 1 2
Referans URL