Dersizle Forumları

Full Versiyon: Flash chat
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
SLM ARKADAŞLAR BENİ BİR SORUM OLCAKTI YA FLAS CHATTA SOHBET PANELİNİ KURDUM ANCAK KULLANMIŞ OLDUĞUM FREE HOST ÇOK BÜYÜK BİR REKLAMI SAYFAYA KOYUYOR VE SOHBET HATTININ TAM ÜZARİNDE DURDUĞU İÇİN KİMSE BİR ŞEY YAZAMIYOR

BU KONUDA YARDIM EDERSENİZ SEWİNİRİM ANCAK NOLUR FREE BİR HOST OLARAK KAYYO YU FALN SÖLEMEYİN O SERVERDE BİR SORUN VAR ŞİMDİDDEN TEŞEKKÜRLER uzgun
Şu anda ****.Com sunucularında hiç bir sorun yok. Bünyesinde barınan bir çok web sitesi olduğunu size hatırlatırım. Öncelikle, FlashChat'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz ? İkinci olarak FlashChat'i bir scriptle entegre mi ettiniz yoksa tek başına mı kullanıyorsunuz ? Bunun gibi önemli bilgileri mesajınızda verirseniz herkesin size yardımcı olması daha da kolaylaşır.

LİNK YASAK!! FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ!!
merhaba cnm arkadaşım *** php destekli sanırım ancak benim atığım php dosyalarını açmıyor aynı dosyaları başka bir hosta kopyaladığımda açıyor sorun bu olay flaschat de değil kulandığım host Forum Kurallarını Okuyalım !!! bir çok kişininn bildiği ve kullandığı bir yer ancak sarı bir reklamı sayfanın ortasına koyduğu içn sayfada olumsuz luk yaratıyor çözüm konusunda yardımcı olursanız sevinirim

LİNK YASAK!! FORUM KURALLARINI SİZDE OKUYUNUZ!!
kodlara

<br>

kodunu ekle ne kadar çok eklersen o kadar çok aşağıya iner yani en kolay yolu bu.

onun dışında başka bir free host al ve dene gozkirp
Arkadaşım Flatcast bildiğim kadarıyla radyo ve sohbet sıtesı seklınde kullanılmakta.Ama zaten flatcasta uye olurken kendısı sana bir link veriyor.Ne gerek var baska bir siteye kurmaya ama sen ıllaha kuracam dıyorsan yap bir index.Ondan sonra yaz google babamıza free host diye.Bınlerce sıte gelır karsına gır bırıne at ve kur siteni. Zor birşey deılkı.. siritan
Hadı kolay gelsın....
Referans URL