Dersizle Forumları

Full Versiyon: eşitağırlık 2 puanı????
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar bir sayısal öğrencisinin eşit ağırlık 2 puanıının hesaplanması için edebiyattan kaç net yapması gerekiyor..??????????
edebiyattan bir soru bile yapsan yine hesaplanır iyi yada kötü tabiki istediğin bölümew göre farklı netler yapman gerekir ama hesaplanması için bir soru bile yapman yeterli
yani eksi net bile yapsan hesaplanırmı???
hayır arkadaşlar ea2 puanının hesaplanması için ortak alnların(mat 2,ve ed sos tan) EN AZ 5 er net yapmalısınız.ben geçen sene 4 mat2 ve26.25 ed-sos yapmama rağmen ea 2 puanım hesaplanmamıştı!
ayrıca eksi netlerin de aynı puan değerinde başka alanlardan düşercektir sevgili arkadaşım onu bende düşündüm zaten mat2 puanım söz2 puıanını etkilemiyor sallayım ya tutarsa dedim ama olmuyormuş öylesiritansiritansiritan
dikkat edelim kolay gelsin...
Ewet..5'er nEt yapmak zorunDasın.. Hem ayrıca sayısalCıysaN ve EA-2 puanı üzerinden değerLendirilmek istiyorsan.. Ful'e yakın YapmAlısın.. Çünkü;Diploma notun 0.8 yerine 0.3 le çarpılacak.!
teşekkür ederim..bana 1 net yapsan bile hasaplanır demişlerdi emin olmak için size sordum..ortak alan düşündüğüm için puan kırılmıyor..iyi günler
arkadaslar ben biraz arastırdım edebiyat ve mat2 den 0,5 net yapmak yeterli oluyormus.
ya emin misin ?ben geçen seneki netlerimden eminim de puanım hesaplanmamıştı. bubilgiyi nereden bulduysan bu örneği de söylermisin?ösym beni es geçmiş olmalı o zamansiritan=siritansiritan
çünkü 5 net yapmak gerekiyormuş...
o kadarını bilmiyorum gecen gün rehberlige cıktım hoca bana 0,5 net yapman yeterli dedi..
ve dershanelerin hazırlamış olduğu farklı farklı kitapçıkları inceledim oradada mat2 ve edebiyattan 0,5 net yapan öğrencilerin eşit ağırlık puanı hesalanacaktır diye yazıyordu..
neyse bu sene daha fazla yapar işi ösymye bırakmayızsiritan
Referans URL