php nasıl yapabilirim.daha dorusu ben php yi tam olarak bilmiyorum ama htmlde bi kod yaparken hani siteye girenler görüşlerini yazmaları için bir yazı yeri yapıyoruz ya onu yaptım ama gönder diince nereye gönderceğini yapamıyorum.bu sitede uzantısı .php olcak dendi.bende bi türlü bulamadım bu .php yi yardım edebilirmisiniz nasıl alabilirim veya yapabilirim bu .php yi.ha bi de bedava olursa sevinirim
PHP bu denli basit bir konu değildir. İlk adı "Personal Home Page" olan PHP bir web programlama dilidir ve Zend motoru ile yazılım dünyasına girmiş, webin geleceği olarak tanımlanan çok gelişmiş bir dildir. Sanırım bir iletişim formu düzenlediniz ve form action="feedback.php" tarzında bir form eylemi tanımlamak istiyorsunuz.
Bunu yapabilmeniz için PHP'nin en azından girişini bilmelisiniz, dilin genel özelliklerini, hiç değilse form oluşturabilecek kadarını öğrenmeniz için internetteki web dili eğitimi veren siteleri ya da özellikle bazı kitapları tavsiye edebilirim. Ayrıntılı bilgi isterseniz buraya yazın, yardımcı olayım. Bu yazıyı PHP'nin bahsettiğiniz gibi kurulumlu bir script olmadığını belirtmek için yazdım.
Kolay Gelsin.
Yada Formların Php İle Hazır Olanlarını İndirip Üzerinde Kendinize Göre Editleyip Yapabilirsiniz.
yerimi bilmiyorum ama benim de buna benzer bir sorunum vardı: Dreamweaver programını yükledim ama kullanamıyorum. kullanmak istediğimiz buna benzer proğramları nasıl öğrenebiliriz. veya bu tür paylaşımları burda yapabilirmisiniz? teşekkürler
php kuracaksan eğer paralı domain ile kurmalısın eğer öyle değilde bedava php kurarsan ve hazır kod kullanırsan o site fazla ayakta kalmaz php bu ! elbet bir yerde yırtığı vardır