ben de kendi çapında olaylarıyla ünlü bir lisede okudum ama şükür ki mezun oldum

gerçekten disiplin adı altında bizlere başka liselerde hiç görmediğim davranışlar sergiliyorlardı.ve aksine daha kötü olaylar patlak veriyordu.ama bazı öğrenciler de gerçekten hakediyordu..böylece kurunun yanında yaş da yanıyordu...öğretmenlere gelince gayet çabalı olan öğretmenlerin yanında çok rahat ve vurdumduymaz olanlar da vardı...
ne kadar şikayet etsenizde mezun olduktan sonra hele de daha üniversiteyi kazanamadıysanız lisedeki merhameti arıyorsunuz..

desperadodan özür diliyorum ama bu konu nereye açılır bulamadım
zaten bakarsanız bu 8. mesajım ve ilk konu ayrıca sınavatöre ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ediyorum beni hoş görmüşler kendi okullarını anlatmışlar ve sınavatör bana çok iyi öğütler vermiş kesinlikle dikkate alıcam ve uygulamayı deneyeceğim
önemli diil arkadaşım tabiki hoş görcez çünkü sonuçta bizimle birşeyler paylaşmışsın bizde elimizdn geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoz(tabiki olamadk ama.....)neyse umarm hocalarnda büyük bir gelişme olur istediğin yönde
slm arkadaslar ayrica bu okullar hakknda cok haklisinz mesela benim okulumda hersey cok guseldi bundan bi buck sene oncesine kadar gayet sewiodm okulumu fakat bu sene we gecitigmz sene cok kalabaliklasti ayrica ogle aralarmizda kalkti cok korkunc bi hale geldi tenefusler sabahci oglenci oldugumz icin artik yetmiyor bile sizce bu dogru biseymi??
bence okul ogrencilerin bikacagi bi sekilde degilde daha cok heveslenip sewecegi bi yer olmasi gerekli cunku bizim hayatimz okulda geciyor zaten ...

bende geçen sene seviyordum okulu herşey güzeldi ama bu sene aşırı bir disiplin başladı....Hepsi de bu yeni gelenlerin yüzünden...Bu yeni nesil çok kötü çok berbat...Hiç söz dinlemiyorlar,hep olay çıkarıyolar Ne olacak bilmiyorum...Ayrıca bu seneki lise-3 lerden de fazla bişey beklemiyorum..Geçen sene öss başarı oranı %87 ydi..Bu sene 70 e fln düşer herhalde......
bizim okulda bir gelişme başladı şimdilik 10 tane sınıfımız teknoloji sınıfı oldu
www.*********.com/
http://www.***********/
link yasak arkadaşım!
A L İ
A A L İ
A A LLLL İ GÜRAL LİSESİ
Arkadaşlar bence okulların başarısından öğrenciler kadar öğretmenlerde sorumlu ghost girl öğle araları kalktı bence okul ogrencilerin bikacagi bi sekilde degilde daha cok heveslenip sewecegi bi yer olmasi gerekli cunku bizim hayatimz okulda geciyor zaten ...
demiş ve haklı idareciler okulu ne kadar eğlenceli bir yer haline getirirse öğrencileri okula o derecede bağlarlar ve öğrenciler okulda olduğu sürece onlara birşeyler verebiliyorsa o okul başarıya yaklaşır
örneğin konuyu ilk açtığımda okulumdan nefret ediyodum okula gitmek istemiyordum ama şimdi sınıfımızı teknıloji sınıfı yaptılar bir notebook bir dijital yazı tahtası ve anfi sistemi döşediler sınıfımız çok güzel oldu ve artık okula gitmek istemeye başladım okulu sevmekte başarımı yükseltir umarım...
Ben Muğla da bir anadolu lisesinde okuyorum okulumu seviyorum derslerimde çok iyi gidiyor herşeyden memnunum

bizim okulda bir gelişme başladı şimdilik 10 tane sınıfımız teknoloji sınıfı oldu
www.******.com/habergoster.php?opt=manset&id=75 - 49k
http://www.********/hbr/iindex.aspx
arkadasm paylasmların icin saol ama link vermek yasak
istersen bi forum kurallarını oku..