Dersizle Forumları

Full Versiyon: Okul eleştirisi (lütfen tüm öğrenciler okusun)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
birde ben şunu merak ediyorum niye hep fen sınıflarında böyle en kötü sınıf falan gibi şeyler oluyoda tm de veya dilde sözelde olmuyo (hehe zaten sözelde olamaz)
olmuyor diye bişey yok...sözelde de oluyor.
ya sözeli seçen mi var da iyi kötü olsun.....bizim okulda sözel bölüm yok mesela....
Arkadaşlar bence başarının sırrı disiplin bizim okul disiplinle alakası yoktu hani T.v lerde çıktı ya kendini öğrenci sanan arkadaşlarımız sınıfta sigara içiyor öğretmenlerine olmadık şeyler yapıyolar.Bizim sınıf değil çok sınıf öyleymiş bizim okulda anlamışınızdır zaten meslek olduğunu..Ben disiplinli ortamlarda başarılı olmuşumdur her bizi bi serbest bıraksınlar mecburiyetden arkadaşlarla gidiyorduk sınıfta sınavlarda topu topu 5-6 kişi çalışıyordu birde bizim sınıfa okulun en iyi sınıflarından birisi diyolarda siritan düşünüyodumda biz okuln en başarılı sınıfı isek bu durumda Anadolu , Fen liseleri neler yapıyor acaba siritan işte meslek liselerinin de durumu bu arkadaşlar ben şuan acayip sıkıntı çekiyorum daha ilk defa dershaneye gidiyorum 1. sınıftayım ama diğer arkadaşlara baktığımda büyük bir kısmından acayip bir bilgi eksikliği farkım var
insan bu durumda biraz çöküyor benim şaunda İzmir ' den bir bölüm yazmam imkansız gibi ben gene çalışcam olmadı Muğla yazcam oda olmadı seneye çok güzel çalışcam İzmir'i kazancam.Bu arada benden arkadaşlara bir öneri; meslek lisesine gidecek bi yakınınız varsa yollamayın. Neden mi? meslek lisesi eskisi gibi değil oraya meslek öğrenilmeye gidilmiyor misal metal bölümünü ele alalım oraya 3 yıl gidip öğreneceğiniz bilgi ile metal işleri ile ilgili bir işte yaklaşık 8-9 aydan öğrenebilirsiniz.Hele bilgisayar sektörü artık herkes format atmayı bilgisayar parçalarını biliyor değil mi? Eeee biz niye okuduk arkadaşlar ??? Meslek lisesine gideceğinize eğer OKS kazanamadıysanız şuan hiç bilmiyorum duruyorsa süper liselere gitmenizi öneririm.Daha fazla bilgi her zaman iyidir.Ben bilgisayar bölümü mezunuyum şuan benim seçtiğim meslekler sizce neler?... kendi alanıma giren????.. Bilgisayar öğretmenliği siritan başka yokki.Haaa niye oda bir meslek değil mi hem de kutsal meslek değil mi diyorsunuzdur..Benim hayalimde zaten öğretmen olmak vardı o yüzden ben şanslıyım.Benim arkadaşlarım öğretmen olmak istemiyor peki onlar ne yapacak bu durumda?..alan dışı bir yer seçtiğinizde OÖBP puanınız 0,3 ile çarpılıyor arkadaşlar.!!! Çok zor yani.!!

Neyse arkadaşlar ben meslek lisesini ele aldım gördüğünüz gibi çektiğim zorluklar ve şuanda çekmekte olduğum zorluklar inşallah ders alırsınız hepiniz kendinize çok iyi bakın unutmayın sadece bir kaç yıl çalışcaksınız sonra hayatınız değişcek siritan

okuyan arkadaşlara bin teşekkür..
umudunu kaybetme hiçbir zaman affetmez...
umudum var ya dershanede ek dersler başlıcak bu hafta baya bi ek ders alcam zaten kendimi sıkıyorum , bugün eski bi arkadaşımla karşılaştım o süper lise mezunu ortaokulda benden durumu kötüydü şimdi bana sayısal-1 de 240 almak ne ki diyor ?.. dicek tabi siritan neyse benim umudum yok değil arkadaşlar sadece meslek lisesine gidecek arkadaşlara diyorum bakın benim kardeşim orta 1 de biz onu dershaneye yollucaz ya anadolu yada fen lisesine gider çocukta süper kafa var valla siritan dersi derste dinleyenlerden birisi sınava çalışmadan gidiyor 100 alıyor bilgisayar oyunlarına çok eli düşkün bunu da 7 de azcık kıscaz 8 de baya bi az çünkü OKS ile güzel bi yere gitmesi lazım!.. bu arada Japonlarda girerken saat mı veriyolarmış yoksa alıyolarmıymış uğur getiriyomuş ama acaba bende o gün saat mı alsam siritansiritan
bence affetmez çok iyi bir örnek o okuldan böyle bir öğrenci hayret doğrusu ama en değerli gül bataklıkta çıkarmış siritan
ben o japonları bilmiyorm ama bence saçma bişi.o saat sadece sana uğur getiriyo denildiğindn sen uğur getirdiğine inanırsn ama tam tersini düşünürsen tersi olur.yani bence saçma.eğer sen yapacam diyrsn yaparsn yok ben yapamam dersen işte ozaman yapamzsn yani.ne dersen ona kenetlenirsin.kısaca o saat batıl inanç gibi bişi(umarm söledklermden bişiler anlamışsınzdr)
bu arada afettmez kim ne derse desin aldırış etme.önemli olan senn isteklern we senin söledklerin.össyi atlatana kadar hiç bişiyi dinlememeye çalış.eğer ben dinleseydm şuan kafayı bozmş durumda olurdm.neyse başarılarr
ben geçen sene mezun oldum oklun en berbat sınıfındaydım derslerle alakası olmayan derste geyik yapan bütün öğrencileri bizim sınıfa toplamışlardı ve okulda sadece 1 tane sözel sınıf vardı 45 kişiydik bizim sınıfta hiç bir öğretmen ders anlatamıodu tabiki çok şikatetçiydik ama bizi dinleyen yoktu ders dinlemek isteyen bi şeyler öğrenmek isteyen öğrencilerin hakkı hep yenildi ama şimdi dersi kaynatanların hepsi sokak serserisi oldu çokta pişmanlar ama iş işten geçti tabi...
Dede Korkut Anadolu Lisesinde Okuyorum
Edebiyat hocamız otoriter olmak istediği için sürekli tehtid ediyor.
Ne yapabilirimuzgun2
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans URL