Dersizle Forumları

Full Versiyon: Okul eleştirisi (lütfen tüm öğrenciler okusun)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar bunun yeri burası değil ama bence hepimizin okuluyla ilgili çeşitli sorunları var ve bunları burada yazıp birbirimize çözüm üretelim.

Ben kütahyanın anadolu liselerinin birinde okuyorum okuyorum ve fen sınıfındayım öğretmenlerimiz böümlere ayırırken bizi not ortalamalarımıza göre ayırmışlar ben en kötü sınıfa düştüm öğretmenlerimiz bize çok kötü davranıyor kimi zaman derslere bile girmiyorlar girdiklerinde doğru dürüst ders anlatmıyorlar ne yani geçen sene derslerim kötü diye bu senede durumumu düzeltemiyecekmiyim allahtan iyi bir dershaneye gidiyorum yoksa matematik gibi önemli derslerim daha kötüye gidecekti

ŞİMDİ SIRA SİZDE İÇİNİZDE OKULLARINIZA KARŞI NE VARSA BOŞALTIN VEYA BİZİM DERTLERİMİZE ÇÖZÜM ÜRETELİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN
Bravo bu konunun yerinin burası olmadığını bilecek kadar zekimişsin ,ama hala açmışsın. FORUM KURALLARINI bi okumayı denesen. Mod arkadaşlardan kilkitlenmesini rica ediyorum.
nedemek yani arkadaş sadece bi sorununu bizimle paylaşmış olamazmı yani neden bu kadar sert çıkıyosnki hem arkadaşımız yeni üye olabilir bukadar sert konuşmana gerek yok bence........
konu taşındı.
matematik > istek ve öneri
bencede bu kadar sert çıkacak bir mevzu yok ortada paylaşmak istemiş sadece..
zaten adminimizde kilitlememeiş konuyu..ayrıca teşekkürler...

gelelim konuya...bu dediğinde çok haklısın...ben okulun en iyi sınıfındayım benim açımdan hiçbir sorun yok çok şükür...ama diğer sınıflardaki arkadaşlarım şikayetleri bitmiyor..hocalar hep önyargılı bakıyormuş falan...ama bunu yıkmak bizim elimizde..çok çalışan öğrenciyi hangi öğretmen görmezki...senin açından daha kolay herşey...yani o sınıfta sivrilebilirsin..kendini gösterebilirsin...inan herşey daha farklı olacaktır...bütün öğretmenler çalışan çabalayan öğrenciyi bilirler..hemen ayırt ederler zaten...ben arkadaşlarımada tavsiye etmiştim ve sonuç iyi oldu...umarım senin içinde öyle olur...
derse gelmediklerinde sen git yanına,sorular sor....derslerde atak ol...derste hocayla göz teması kur bunlar temel kuralllar arkadaşım...
kendimce sana bişeyler söyledim..
başarılar
sınavatör Demişki:

bencede bu kadar sert çıkacak bir mevzu yok ortada paylaşmak istemiş sadece..

İyi o zaman sınavatör herkes o zaman SORULARINIZ bölümünde bölümle alakasız her şeyi paylaşsın...İSTEK VE ÖNERİLERİNİZ bölümü boşuna açılmış canım zaten ne gerek var di mi? Ya da Test sorularımızı bu bölüme , şikayet, istek ve görüşlerimizi de MATEMATİK bölümüne yazalım ne dersin?

Arkadaşlar isterseniz bu konuyu fazla uzatmayalım... açılan konu üzerine eleştiriler yapalım ....

ben izmir bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesinde okuyorum
okul çok süper disiplin ve eğitim yönünden ama bazen bu disiplin
insanı çok sıkıyor öğlen dışarı çıkmak yasak, kundura zorunlu, sınavlar
ortak bunun dışında okul çok güzel düşünen varsa tavsiye ederim siritan
arkadaşlar konu taşınmış bir şekilde...
uzamasın,okul eleştirilerinizi görmek istiyoruz bu konuda...
bizimde geçen sene öğle aralarımız yoktu.çok kötü bişi bence bu.ama bu sene tabiki war(çok şükür)çünkü sabahçı öğlenci oldukkkkksiritan
ama gerçekten bazen çok abartıyolar şu disiplini, abarttıklarından insanı okulundan soğutuyorlar.............
ama olsun ders anlatımları süper hocaların o yeter bana zatn son senemuzgun3uzgun3 siritan
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans URL