08-06-2006, 06:00 PM
17-06-2006, 06:15 PM
Firefoxta kopyaladıklarımı firefoz dışında bir yere yapıstıramıyorum. Benim kopyala-yapıştıra çok ihtiyacım olduu için internet explorer.
11-07-2006, 11:23 AM
TABİKİ MOZİLLA FİREFOX
BİR ARA MOZİLLA FİREFOX KULLANIYORDUM SÜPERDİ TABİ BİLGİSAYAR FORMATI YİYİNCE MOZİLLA SİZLERE ÖMÜR ALLAH RAHMET EYLESİN
BİR ARA MOZİLLA FİREFOX KULLANIYORDUM SÜPERDİ TABİ BİLGİSAYAR FORMATI YİYİNCE MOZİLLA SİZLERE ÖMÜR ALLAH RAHMET EYLESİN

18-05-2007, 11:56 AM
ya bişi merak ediyorum.herkes açıklardan bahsedio..allah aşkına biriside cıksın desinki bn ie yada mozilla kulanıyorum şu şu açıklar yüzünden pc me girdiler bilgilerimi aldılar..arkadaşlar istediginiz kdr mozillada ie de operada güvenilir olsun siz düzenli olarak cookies lerinizi silmezseniz her türlü tehlike karsınızda..mozillanın sekmeleri ilginizi cekmiş..ienin son sürümü ie7 dede aynı özellik var..mozilla hızlı dediler inanın ie7 den farkını göremedim.ve yıllardır mozilla kullandım..8 yıldırkimse ne sifremi kırdı ne pc me girdi:S
18-05-2007, 02:16 PM
Şöyle birşey var ama ie de cookilerin ve dosyaların hangi klasör veya klasörlerde tutulduğunu herkes biliyor ama mozillada öyle değil. Bunun yanında çeşitli script kodlarının çalışmasına yine mozilla izin vermiyor buda yine bir güvenlik önlemi sayılabilir. Bunun yanında sayabileceğim birkaç neden var. Bu yüzden mozilla 

24-05-2007, 04:00 PM
awant
Sayfalar: 1 2