28-05-2006, 08:10 PM
mrsahin
28-05-2006, 08:15 PM
ben mozilla firefox kullanıyorum ve çok memnunum. yeni bir sayfa açmak istediğimde yeni sekmeler açarak tek pencerede birçok sayfayı gezebiliyorum. ayrıca kendine ait eklentilerini indirerek internetteki sörfümü daha kolay bir hale getirebiliyorum. ayrıca internet explorer a göre daha güvenli en son sürümü ile oluşan açıklar kapatıldı. Operayı kullanmadım. ama onun için yapılan yorumlarda güsel. eğer varsa kullanan arkadaşlarımız yorumlarını eksik etmesinler.
28-05-2006, 10:19 PM
mozilla firefox kullanıyorum explorer a göre daha iyi opera hakkında bilgim yok.
28-05-2006, 10:22 PM
internet explorer
28-05-2006, 10:27 PM
bencede mozilla firefox diğerlerine göre çok güvenli. Tek eksi yanı tablolamalarda hata vermesi. Başka bir eksi bulamadım.
mrsahin
28-05-2006, 10:32 PM
firefox içinde eklenti yüklediğin takdirde aynı internet explorer gibi kullanabiliyorsun
28-05-2006, 10:35 PM
opera diğerlerine göre kat kat üstün özellikler sağlıyo e-posta istemcisi irc desteği gibi özellikler entegre geliyo sayfaları fare tıklamalarıyla kontrol edebilmenizi sağlıyo (sağ tıklayıp ardından sol tıklayarak geri gidebiliyosunuz veya sağ tıklayarak yukarı doğru hareket ettirdiğinizde yeni sekme açılıyo vs..) ve %100 güvenli tek tarayıcı opera firefoxun açıklarının %27 si kapanmadı diye biliyorum
yani opera
yani opera

mrsahin
28-05-2006, 10:47 PM
heeeyt Demişki:
opera diğerlerine göre kat kat üstün özellikler sağlıyo e-posta istemcisi irc desteği gibi özellikler entegre geliyo sayfaları fare tıklamalarıyla kontrol edebilmenizi sağlıyo (sağ tıklayıp ardından sol tıklayarak geri gidebiliyosunuz veya sağ tıklayarak yukarı doğru hareket ettirdiğinizde yeni sekme açılıyo vs..) ve %100 güvenli tek tarayıcı opera firefoxun açıklarının %27 si kapanmadı diye biliyorum
yani opera

bende duymuştum opera hakkındaki yorumları kullanan bir kişi olarak yorum yazdığınız için teşekkürler. deneyeceğim operayı

firefox açıkları son sürümü ile kapatılmış.sitesinde okudum.
07-06-2006, 03:10 PM
güvenlik açısından mozilla bir çok açığı kapatmış explorerin gerçekten çok açığı var gerçi windowsun da çok açığı var linux kullanmayı düşünüyorum ama o da hiçbir windows tabanlı programı desteklemiyor
07-06-2006, 04:42 PM
Tek pencere üzerinde sayısız sayfa,+güvenlik,binlerce eklenti,hız,sınırsız seçenek daha ne olsun...
Sayfalar: 1 2