arkadaşlar biliyorsunuz windowsun yeni çıkan bir işletim sistemi var sizden bu konu üzerine düşüncelerinizi ve anketi oylamanızı bekliyorum
teşekkürler....
ben xp kullanıyorum ve wistaya geçmek gibi bir düşüncem yok şimdilik...
arkadaşlar biliyorsunuz windowsun yeni çıkan bir işletim sistemi var sizden bu konu üzerine düşüncelerinizi ve anketi oylamanızı bekliyorum
teşekkürler....
Merhabalar Oğuzhan;
Ben şuan için XP'yi kullanıyorum.
arkadaşlar wistayı bilmeyenler microsoftun resmi sitesinden inceleyebilirler.....
xp den memnunum paylaşım için teşekkürlerr...
Bence bilgisayarını 2006 yılı içinde almayanlar yada yenilemeyenler bir kaç yıl daha xp ile devam edecektir. Çünkü genel olarak yüksek sistem özelliği istiyor.Ayrıca sadece sistem için 15 gb sabitdisk alanı bence müsriflik.
Söylenenlere göre güvenli Vista' da antivirüs bile kullanılayacaktı ama internette korsan sürümleri şuan geziyor. Demek ki bazı şeyleri tekrar düşünmek gerekiyor. En azından Xp'yi az çok tanıyoruz, müdahalemizi yapıyoruz
İndirmek ve denemek isteyen arkadaşlara önerim indirmeden önce microsoft' un yayınladığı system adviser adlı ufak yazılımla Vista için sistem testi yapsınlar. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam indirilen Vista 2 gb civarında ve dvd'ye yazılması gerekiyor. İyice araştırın, sonradan pişman olmayın
Ben şimdilik xp ile devam etmek istiyorum. Hatta önümüzdeki 3 - 4 ay içinde Linux' a geçmek istiyorum. Gönül isterdi ki Pardus ageçeyim ama bir kaç sene daha gelişmesi lazım. Sanırım Ubuntu dağıtımına geçerim. Kolay seçimler
bence de arkadaşlar sistem testi yapmak lazım...
Eğer pc nize güveniyorsanız ve görselliğe önem veriyorsanız tabi ki vista...

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...