Dersizle Forumları

Full Versiyon: Bir ÖSYM klasiği:KPSS'de Skandal
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
KPSS SINAV SONUÇLARI YANLIŞ AÇIKLANDI

ÖSYM tarafından dün ilan edilen KPSS yerleştirme sonuçlarının,programmda meydana gelen teknik bir arızadan dolayı yanlış verildiği ortaya çıktı.Bunun üzerine sonuçlar 1 saat içinde geri çekildi.ÖSYM,hatanın bir iki gün içinde düzeltileceğini söyledi.ÖSYM başkanı Ünal YARIMAĞAN;"Maalesef bir yanlışlık olmuş.Programımızı her sene yeniliyorduk.Geçen seneki program ile bu seneki karışmış.Bu yüzden yerleştirme sonuçları da yanlış bir şekilde internete verildi"dedi.

Kaynak ,AKŞAM Gazetesi

Ya bu ÖSYM milletle dalga mı geçiyor.Bu kadar dikkatsizlik,lakayıtlik hangi ülkede görülmüş bir şey?Binlerce kişi heycanla sonuçlarını beklerken ÖSYM 'nin yaptığı şu komik hataya bakar mısınız.ÖSYM bunu hep yapıyor.ÖSS 2006 da yanlış sorular çıktı.Hey Allahım kimlere kaldık?Allah bilir daha ne yanlışlar,hatalar çıkacak,allah sonumuzu hayıreyleye.

Bence 2006 öss ile iflas bayrağını çekilmişti. Zaten söylentili olan kpss' de bu yaptıkları olayla da artık bu eğitim sınav olayı bitti. Sonuçlar açıklanmadan önce kpss ile ilgili nette okuduğum bir kpss adayının yazısı, yorumsuz siritan

"Arkadaşlar biz bu tercihleri 8 kasımda yaptık.Seçimler internet ortamında yapıldı.Kaç gün geçti hala açıklanmadı.Bu kadar zor mu bilgisayar ortamında sonuçları açıklamak.Yoksa söylendiği gibi torpillilere önlerden yer mi açılıyor?"

Konu taşındı.
istek öneri > kpss
bu olay tam bi skandal katılıyorum bende.akşam haberlerde duymuştum ve resmen kAn beynime sıçradı...
neyse bukurumlar bütün uzantılarıyla kalkmadan bize rahat yok arkadaşlar.
evet önden yer ayırtıldığı doğru çünkü kpss de %20 bakanlık atamaları var!!!!!!!!! bilginize...
Yani demek istediğim şu; ÖSYM kurumu bu ülkede yükseköğretim gibi gençlerin hayatını belirleyen bir kurum böyle komik hatalar(traji komik)YAP-MA-MA-LI-DIR.ÖSYM bunu hep yapıyor.Geçen sene sınavdan çıktım bazı soruların hatalı olduğu haberini aldım ve inanamadım?Nasıl böyle hatalar yaparlar akıl mantık almıyor.
normal burası türkiye arkadaşım elden ne gelir
oluyor işte bu kurumlar olduğu sürece de olacaktır....
Referans URL