14-12-2006, 07:04 PM
15-12-2006, 02:21 PM
umarım
ben sadece düşüncelerini isteyen yazabilir demek istedm kimseyi heycanlndrmak istememiştim

ben sadece düşüncelerini isteyen yazabilir demek istedm kimseyi heycanlndrmak istememiştim

16-12-2006, 12:35 PM
hesaplarıma göre bugün itibarıyla 6 ay var öss ye 
(şimdiye kadar hiçbir şey yapmayan arkadaşlar hiçbir şey kaybetmiş değilsiniz daha önce ben yaşadığım için koca koca 6 ay var tabi düzenli ve programlı bir şekilde çalışırsanız.) başarı isteyenlerle olsun...

(şimdiye kadar hiçbir şey yapmayan arkadaşlar hiçbir şey kaybetmiş değilsiniz daha önce ben yaşadığım için koca koca 6 ay var tabi düzenli ve programlı bir şekilde çalışırsanız.) başarı isteyenlerle olsun...
28-12-2006, 06:32 PM
çok zor ama ya 6 ay içinde bütün konuları tekrar etcez ve bunlarla ilgili soru çözcez. ooooo çok zor
Yani ben yapabileceğinme inanmıorum.bu sene tecrübe olsun die gircem zaten
Yani ben yapabileceğinme inanmıorum.bu sene tecrübe olsun die gircem zaten
28-12-2006, 09:23 PM
ohooo sen simdiden böyle dersen işin çok zorrrr ne diim şimdiden umuunu yitirmişsin bana bişi demek düşmez arkadaslar son ana kadar elinizden geleni yapın bence 1 soru bir sorudur
18-01-2007, 11:12 AM
sınava 5 ay kaldı ve 5 ayda insan isterse neler başarır ben size söyleyeyim össde istediği yeri kazanamazlık başarısını gösterebilir. bu herkes için kolaydır eğer liseyi hasbel kader bitirmiş bir insan bile 5 ayda isterse herşeyi başarabilir...
dostumxxtt
18-01-2007, 12:23 PM
bilmiyorum arkadaşım evde hazırlanmak çok zor oluyor...netlerim bazen iyi bazen çok kötü ne yapcam bilmiyorum sadece tarih bölümüne girsem yeter
18-01-2007, 04:53 PM
dostumxxtt Demişki:
bilmiyorum arkadaşım evde hazırlanmak çok zor oluyor...netlerim bazen iyi bazen çok kötü ne yapcam bilmiyorum sadece tarih bölümüne girsem yeter
bende evde hazırlanıyorum uzaya çıkmıyoruz nasada çalışmamıza gerek yok dimi ilginç hatta saçma bi örnek olabilir ama aklıma ilk bu geldi.
dershane sadece insanlara yol gösterip onları belli bir program altında eğitmeye çalışıyor birde sen sözelcisin videolardan konuları izle olmayan konuları kendin çalış test çöz bol bol dershaneler sihirli büyücülük okulu değil liseyi bitirebildiğine göre yada okuyabildiğine göre belli bir kapasite var sende çalış kardeşim çalış başaracaksın...
dostumxxtt
19-01-2007, 01:08 PM
çok teşekküe ederim arkadaşım umarım kazanırız sende kazanırsın iyisallah
22-01-2007, 10:14 PM
ya bu sene 2. senem geçen seneye göre ne stres ne tasa anlayamadığm bir rahatlık ne güzelll böyle gitsin lise 3 te de tam tersiydi hem okul hem dersane çok kötü oluyordu aslında dostumxxtt benim puanım geçen sene tarihe yetiyodu biraz gönlümde var dı ama ailem seneye gir türkçe öğretmenliğine girersin deyince vazgeçtimm en önemlisi rehberlikçi bir yaklaşım olacak ama bir hedef belirleyip onun üstüne gitmek gerekiyo geçen sene her sorana başka bişey soyluyodum coğrafya tarih edebiyat gazate türkçe vs. istiyorum diyodum ama bu sene tek hedef türkçe ö. belkide hedfe kendimi yakın gördüğümdendir bu rahatlıkk arkaşlar sınav bir canavar gibi görmyin sadece geçmemiz gereken bir sınav daha sonra nice sınavlara girecez vizeler finaller vs. eskidende bir sürü sınava girmedik mi? sözlülere yazılılara vs. ve hepsindende alnımızn akıyla geçtikki liseyi bitirdik veya bitrmek üzeresiniz öss ye benzer bir sürür sınava girdik öss yide öle görmek lazım üniversiteye gitmemizi sağlayacak araç zaten HAYatımız bir sınav değilmi?
dersane konusuna gelince illa bir deraneye girmene gerek yok ben gidiyorum ama ailem göndeiyo işte pek bir dersanelik bir durum yok dersaneleride sevmem ayrıca gitmediğin daha iyi olmuş sözel sınıflarını bilirsin arkadaş geyiğin geyiği aynı çocuk gibiler ben onlar gibi çocukça konuşamadığımdan ciddi olduğumdan benimle pek muhhabbbet kurmuyolar en iyisini yapıyorumm bilirsin akşama kadar kafam şişiyo ne anladıysam onu da unutuyom başım ağrıyo yatıyom dersane sadece send e olan potansiyelin kullanmayı öğretir yoksa denemes sınavlarına özeniyosan her dersanenin dışarıdan açık 3-4 sınavı oluyo onları takip et bir alternatif daha reklam olmasın ama her iki pazarda 1 zaman gazetesi öss denemesi veriyo fem dersanesi yayınlarının mesala bu hafta verecek onu al evde süreni ayarla çöz eksiklerini gör rehberlik istiyosanda (doğrusunu söylemek gerekire dersaneye gidiyorum ama rehberliğin adını sadece tabelalarda görüyorum)dersizlenin rehberliğine bak googleden arat ismini vereemyim aratıca bulursun poüler bir rehberlik siteis var oralara bak beni yanlış anlama sana yardım etmek istememin sebebi sende benim geçen seneki halimi görmüş olmamdandır istersen yapmazsın benim kiler sadece yasadğım tecrübeler ve önerilerimdir
vay be 18 yaşımda öğretmen gibi konuşmuşum öğretmenliği ne kadar istediğimi benimsediğimi gör kararlılık benimseme budur !düşünnn!!her zaman pozitif ol sen yapamazsın diyenlere kulak asma sen yapacağının en iyisini yapacaksın!!
not:alıntı değildir hepsini kendim yazdım
dersane konusuna gelince illa bir deraneye girmene gerek yok ben gidiyorum ama ailem göndeiyo işte pek bir dersanelik bir durum yok dersaneleride sevmem ayrıca gitmediğin daha iyi olmuş sözel sınıflarını bilirsin arkadaş geyiğin geyiği aynı çocuk gibiler ben onlar gibi çocukça konuşamadığımdan ciddi olduğumdan benimle pek muhhabbbet kurmuyolar en iyisini yapıyorumm bilirsin akşama kadar kafam şişiyo ne anladıysam onu da unutuyom başım ağrıyo yatıyom dersane sadece send e olan potansiyelin kullanmayı öğretir yoksa denemes sınavlarına özeniyosan her dersanenin dışarıdan açık 3-4 sınavı oluyo onları takip et bir alternatif daha reklam olmasın ama her iki pazarda 1 zaman gazetesi öss denemesi veriyo fem dersanesi yayınlarının mesala bu hafta verecek onu al evde süreni ayarla çöz eksiklerini gör rehberlik istiyosanda (doğrusunu söylemek gerekire dersaneye gidiyorum ama rehberliğin adını sadece tabelalarda görüyorum)dersizlenin rehberliğine bak googleden arat ismini vereemyim aratıca bulursun poüler bir rehberlik siteis var oralara bak beni yanlış anlama sana yardım etmek istememin sebebi sende benim geçen seneki halimi görmüş olmamdandır istersen yapmazsın benim kiler sadece yasadğım tecrübeler ve önerilerimdir
vay be 18 yaşımda öğretmen gibi konuşmuşum öğretmenliği ne kadar istediğimi benimsediğimi gör kararlılık benimseme budur !düşünnn!!her zaman pozitif ol sen yapamazsın diyenlere kulak asma sen yapacağının en iyisini yapacaksın!!
not:alıntı değildir hepsini kendim yazdım