arkadaşlar össye az kalan şu zaman diliminde lise 1 konularını nası bitirebilirm

dersaneye gitmiyorm wede lise sonda old. dolayı derslerden wakit bulamıyorm bi matematikten ebob-ekok a başlıım dedim biraz baktım kitaba ama olmuyor bi hocanın anlatması war birde kendi kendime öğrenmem
*****sizce napabilirm********
?????yorumlarınızı bekliyorm

şimdiden saolun

ders videolarını izle bence.ve düzenli olarak test çöz.
Bence bu döneme kadar lise 1 konularını bitir,paniğe kapılmana gerek yok sırayla konuları izle siteden güzel hazırlanmış.Ve test kitaplarından o kunuyla ilgili testlerçözmeye çalış .Onlar da bittiyse sitedeki döküman sorularından yararlan,faydalı kaynaklar var.Ve bu sorulardan çözemediklerini bizimle paylaş.Her şey güzel gidecektir merak etme.
umarım dediğiniz gibi olur we biran önce bitiririm konuları başka bişi istemiyorm(birde tabiki öss yi kazanmak istyrm)ya inş. olur tüm dualarım bizlerle inş. istediğimiz bölümleri kazanırız(içimden geldi bunları söylemek)
ben kendime bi program hazırladım program şöyle
günde 1-2 saat arası
pzts we salı günü matematik lise1we 2 konuları
çarş. we perş. günü kimya lise1 we2 konuları
cuma we cmrts. fizik lise1 we2 konularına
çalışmayı düşünüyrm sizce işe yaramı?????nedersiniz

bana önerilen her programda her gün her derse zaman ayırmak gibi bişey var..
her ders sonrası işlediğin dersleri tekrar etmek ve ertesi gün işlenecek konulara göz atmak lazım oluyor.
arkadaşım bana o programı ö.m ile gönderebilirmisin bi sakıncası yoksa.gönderirsen sewinirim
arkadaşım dolunay bende lise sonum ve okul ve dersaneyi bir arada götürüyorum.inan bu halde ben bile konular yetişirmi diye endişe duyuyorum.senin bu bu endişeyi duyman çok doğal.gerçekten dersizledeki vidyolar güzel dersaneden sonra tekrar konuları burdan izliyorum pekişiyor.bu işin tek sırrı konuyu öğrenip bol bol soru çözmek altından tek bu yolla kalkabiliriz.hepimize allah kolaylık versin bizim gibi milyonlarca kişi bu sınava gircek kazanmak yada kaybetmek kardeştir diyorlar ama herkesin gönlü kazanmaktan yana. hakkeden kazansın bunun üzerine başka söz söylenmez
arkadaşım bence özel ders al yani lise sonda hem lise 3 konularını hemde lise 1 konularını bir arada götürmek çok zor olsa gerek.....sayısal derslerden özel ders al bence yine de sen bilirsin...çünkü çok fazla bir zaman kalmadı.Lise 1 konuları ve lise 3 konuları için bu süre yetmeyebilir..Hemde son 3 ay fln sadece deneme yapılması gerekiyormuş uzmanlara göre...Yani telaş yapman için söylemedim bunları ama bu durumda olanlar genellikle özel dersle durumu kurtarıyorlar biraz...Bence sende öyle yap....Yani video ile fln nereye kadar öğreneceksin ki..neyse kolay gelsin....
arkadaşlar össye 5 ay kaldı şuan ne hissediyosunuz.duygularınızı paylaşmak isteyen warmı???