Dersizle Forumları

Full Versiyon: çaycuma
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
slm arkadaşlar zonguldak'ın çaycuma ilçesinin tarihi yerleri ve doğa güzellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim.çok aradım fakat bulamadım.
bilgilerinizi bekliyorum.
arkadaşım sana özel mesaj attım bi bak istersen.... eğer sorun olursa buraya yaz ben döküman olarak koyarım buraya....
caycumali_ersin Demişki:

slm arkadaşlar zonguldak'ın çaycuma ilçesinin tarihi yerleri ve doğa güzellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim.çok aradım fakat bulamadım.
bilgilerinizi bekliyorum.

co-pilot Demişki:

arkadaşım sana özel mesaj attım bi bak istersen.... eğer sorun olursa buraya yaz ben döküman olarak koyarım buraya....

Sayın Ersin Bey;

Başta isteğinize, saygı göstermekle beraber, açmış olduğunuz konu elbette ÖSS soru tarzıyla pek bir ilgisi olmadığını görmekteyim.

Çünkü yerel açıdan bilgi edinmeyle ilgili bir soru olduğu hepimizce bilinmektedir. Sizden isteğim, mümkün mertebe, bu tarz da sorularını, Şahsıma Ö.M. yoluyla ve/veya Moderatör arkadaşım olan "co-pilot- Oğuzhan" arkadaşıma iletmenizi rica edeceğim.

Sizlerden: ÖSS tarzı soru çalışmalarımızı biraz daha üst seviyeye çıkarabilmek adına isteğim ise, ben dahilinde sizden ve diğer tüm forum kullanıcı arkadaşlarım soru hazırlayıp eklemelerini istemekteyim.

Aşağıdaki linkte sormuş ve soracağım soruların devamı sürecektir.
http://www.dersizle.com/forum/showthread...5#pid36825

İlginiz için teşekkür ederim.

Konu kilitlenmiştir.

Referans URL