Dersizle Forumları

Full Versiyon: Bilgisayar öğretmenliği - Ortak dersler hakkında ?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ARKADAŞLAR MERHABA

BUGÜN İTİBARİYLE BÖYLE BİR SİTENİN VARLIĞINDAN HABERDAR OLDUM.
1982 DOĞUMLUYUM VE  AOF İŞLETME SON SINIF ÖĞRENCİSİYİM.

MESLEK LİSELİ BİLGİSAYAR ÇIKIŞLIYIM.DAHA ÖNCE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞINI OKUDUM.

HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMADIĞIM BİR KONU VAR.
2007 ÖSS YE HAZIRLANIYORUM.TEK TERCİHİM OLACAK  O DA BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ

EĞER BU BÖLÜMÜ KAZANIRSAM DAHA ÖNCE OKUDUĞUM BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞININ BANA BİR FAYDASI OLACAK MI?????

( ALDIĞIM DERSLERİ ALMIYACAĞIM SÖYLENİYOR)

BU KONUDAKİ GÜNCEL BİLGİLERİNİZLE BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

evet arkadaşım yüksek okulda okuduğun bazı dersleri tekrar almayacaksın mesela ne olabilir türk dili , güzel sanatlar , fizik.... gibi bu dersleri tekrar almayacaksın....

bu arada başlığın forum kurallarına uygun olmasına dikkat edebilirmisiniz yeni üye olduğunuz için bir hatırlatma yapıyorum forum kurallarının 4. maddesine göre:

4-Yeni konu açarken cümlelerin konuya uygun olmasına özel önem verilir. Lütfen, Acil, Rica vb.. ifadeler ile açılan konular içeriğine bakılmaksızın kilitlenecektir.

bu yukarıdaki gibi yanlış başlıkla konu açılırsa kilitlenecektir...

iyi çalışmalar...
Evet arkadaşım aldığın derslerden geçmiş sayılacaksın tabi ortak derslerden örneğin: Türk dili ve edebiyatı gibi. Diğer derslerden de müfredatı tutan varsa girmiyorsun bildiğim kadarıyla. Benim bir tanıdığım başka bir bölüme devam etmişti buna rağmen ortak dersleri almamıştı.
Referans URL