Dersizle Forumları

Full Versiyon: öss'ye motivasyon .....
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
soruarkadaşlar böyle bi başlık açıldımı bilmiyorm ama bizi derslere motivasyon edici sözleri bulup da yazssak olurmusiritan

NOT:başlığı nereye açacağımı bilemdm ama eğer yanlış yere açtıysam modaratör ark. özür dilerimgul
bilen varsa yazabilir arkadaşlar...aklıma bişey gelmiyo benim şimdisiritan)
ben istek ve önerileriniz bölümünde ''başarı öyküleri'' adlı konu da istediklerine ulaşabileceğini düşünüyorum.
bende bu bölümde kısa we özlü sözler olarak açmıştım.kısa güzel we öss ye weya çalışmaya yönelikkkk
sabır sırat köprüsüne benzer, cennetse öbürtarafta.her güzelin bir çirkin lalası war.laladan çekinirsen wuslata imkan yok, çünkü lala güzelden ayrılmaz
MEVLANA
''deliler bilgisiz hayal gücü ile, ukalar hayal gücünden yoksun bilgi ile hareket ederler.bir ünüwersitenin başlıca görewi hayal gücü ile tecrübeyi birbirine kaynaştırmaktır
WHİTEHEAD
''BİLDİĞİNİ BİLENİN ARKASINDAN GİDİNİZ.BİLDİĞİNİ BİLMEYENİ UYAndıRINIZ.bilmediğini bilene öğretiniz.bilmediğini bilmeyenden kaçınız
KONFÜÇYÜS
''bilginin iki çeşidi wardır:biz bir konuyu ya biliriz yada onu nereden öğrenebileceğimizi biliriz
SAMUEL JOHNSON
''ALIŞKANLIK HALATA BENZER.biz hergün onu meydana getiren iplikçiklerden birini dokuruz we sonunda onu birdaha koparamayız''
HORACE MANN
''Tecrübe ile uzun bir gezide kestirme bir yol buluruz.öğrenim bir yılda tecrübenin yirmi yılda öğrettiğini öğretir.''
ROGER ASKHAM
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL