Dersizle Forumları

Full Versiyon: öss ye hazırlanıorum ama çok heyecanlıyım napıcamm
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
uzgun3[font=Verdana][/font][font=Arial][size=medium][b][color=black] slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ve sitenizi geröekten çok beğendim çünkü harika bir site süper yani ben bilgisayar programlama bölümü okuorum ve öss de kendimi biraz zayıf hissediorum ama sonuçta kazanıcama inanıorumm... meslek lisesi olduğum için şansımın düz liselere göre daha az olduğunu biliorumm... ve bana napmam gerektiği konusunda yardım edecek arkadaşlar arıorumm lğütfen bana bir yol gösterin napabilirimmuzgun3uzgun3uzgun3uzgunuzgun2
yol aramak çare değil.kendi çözüm yolarını bulmalısın.bende meslek lisesi mezunuyum.gerçekten bilgilerimiz çok yetersiz..o yüsden mutlaka kaliteli bi dershaneye yazılmanı öneririm...etütler ve birebirler çok önemli.yoksa dershanede haftalık ders programı hiç bir iine yaramaz.çok soru çözmeli ve yapamadığın souları atlamamalısın.mutlaka çözdürmeli ve sonra tekrar etmelisin.benden bu kadar:d
kazanacağina inaniyorsan heyecanlanman normaldir. Bol calismalar
meslek liseleri ne yazık ki sansız bu konuda ama ümitsizliğe düşmene gerek yok.eger sağlam bi dersaneye gidersen ve hocalarının pesini bırakmazsan ve en önemlisi gercekten azmeder cabalarsan olmayacak bir hayal değil bu...ümidini kaybetme bence bölümünde çok güzelmiş...hersey gönlünce olsun
kazanacağına inanman çok güzel bence.zaten inanmak başarmanın yarısıdır.çoğu kişi başaracağına inanmadığı için kaybedenlerden oluyor.sistemli bir çalşımayla yapamayacağın şey yok....

çalışmak+inanmak=başarı

bol şanslar siritan
ÖSS maratonun da herkese boll şansss keşke imkan olsa da tüm öğrenciler bir makam sahibi olabilse....Güzel Türkiyemizde birgün o da olucak.
Referans URL