Dersizle Forumları

Full Versiyon: ilk defa girdim
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
BEN bu siteye ööle nettte gezerken gördüm ve derslerde yararı olurmu diye bakıyım dedim ve gercekten harika bi site emeğinize saglık fakat kimya ya baktım ve hiç bi konu göremedim bu arada ben lise 2 öğrencisiyim eger kimyadan da bizim müfrdat konularını koyarsanız coook sevinirim cooookk tşk gercekten cookk yararlı
storm__16 Demişki:

BEN bu siteye ööle nettte gezerken gördüm ve derslerde yararı olurmu diye bakıyım dedim ve gercekten harika bi site emeğinize saglık fakat kimya ya baktım ve hiç bi konu göremedim bu arada ben lise 2 öğrencisiyim eger kimyadan da bizim müfrdat konularını koyarsanız coook sevinirim cooookk tşk gercekten cookk yararlı

Forumumuza hoş geldiniz, dileklerimle;

İlgili forumumuzun içeriği derslere çalışmak, test ve anlatımlı konuların paylaşılması açısından büyük bir önem taşıması açısından önem arz etmesi bizler açısından da büyük bir mutluluktur. Bu düşünceleriniz için size ayrıca teşekkür etmek isterim.

Ayrıca, şahsım adına en memnun olduğum durum ise, ilgili başlıkla açmış olduğunuz konuyu doğru bir ortama aktarmış (açmış) olmanızdır. Bunun için size ayrıca teşekkür etmek isterim. siritan Elbette diğer kullanıcı üye arkadaşlarımızın da bu konularda büyük hassasiyet gösterdiklerini belirtmek isterim.

Kimya Forumu adı altında arkadaşlarımız tarafından işlenilen konular aslında mevcuttur.

http://www.dersizle.com/forum/forumdispl...amp;page=1

Elbette sizin hangi konuyu incelemek, bilgi almak istediğinizi de ilgili linkteki bölüme konu açarakta almak istediğiniz bilgilere ulaşmanız açısından büyük bir önem ve devamlılık arz edeceğine inanıyorum.

Adminlerimiz de bu konuda size gerekli olan genel bilgileri vereceklerine inanıyorum.
Referans URL