Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sitede MP3 yürütme - mp3 player
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
selamlar ben html bir sitede müzik listelemek ve herkeze dinletmek istiyorum <embed src="b.mp3" height="100" width="400" hidden="false" loop="false" autostart="true"> "k.mp3" height="100" width="400" hidden="false" loop="false" autostart="true"> </embed>
bu kodumuzla listelemele olamıyor sadece 1 şarkı eklenebiliyor bazı sitelerde gördüğüme göre bir sürü mp3 listelemiş nasıl yapabilirim?
Bunu html ile yapamazsın arkadaşım yapsan da her bir şarkı için bir sayfa yapman gerekecek ki çok gereksiz olur. Bunlar için çeşitli hazır scriptler var ki genelde para ile satılırlar. Bunları kullanarak yapabilirsin veya java/php/html kullanarak flashplayer içerisinde yürütebilirsin. Fakat bunun için de flashplayerin kodlar lazım. İnternet den bakarı eğer ücretsizini bulursam buraya eklerim. Bildiğin gibi telif hakkı olan paylaşımlar sitemizde yayınlanamıyor.
@atmaca03

Siten için gayet kullanışlı "GPL" lisanslı ücretsiz kullanabileceğin listeli mp3 player scripti aşağıdaki linkte mevcut. Flash - html - javascript' ten oluşmakta. Scripti iyice bir incele readme dosyalarını oku, daha sonra taklıdığın nokta olursa burada paylaş. Umarım işine yarar...

Dosya İndir >>>
yardımlarınız için teşekkürler fatih gk ben deniyecegim verdigin scripti olmazsa tekrar döncem size siritan
Mp3 player gayet güzel çalışıyor fakat bi kaç şey daha soracaktım mp3 playerin html dosyasının sayfasının arka kısmına resimler ekleyebilirmiyim ve diger bir sorum acaba bi sitede arşiv halinde müzik sunulurken uzantısını ne olarak kullanırlar mp3 fazla kasıyor ve en ideal yöntem nedir bi yardım ederseniz teşekkür ederim saygılar
1- html dosyasına dreamweaver veya frontpage trazı programlarla müdehale edebilirsin. player kodlarıyla oynamadıkça sorun olmaz.

2- diğer sorunun için yardım aşağıdaki linklerde...

Açıklama - Anlatım >>>

Çözüm >>>
teşekkür ederim , swf uzantili dosyayi acabilmem icin hangi program gerekli acaba ?
tamam flash playeri indirdim o halletti deniyeceğim çok zahmet veriyoruz size ama ne yapayım dimi gulen tekrar teşekkür ediyorum
selamlar son bi rosrum daha olacak , mesele mp3 playerimizde müzik çalması için playlist.xml yi düzeleyerek uzantı veriyoruz ya peki başka bir hostumuzdaki müziği de kendi sitemizde mp3 playerde çalabilmemiz için uzantıyı verdiğim zaman çalışmıyoır doluyor %100 oluyor ama çalmıyo neden bunu nasıl yapabiliriz
@atmaca03

Söylediğin tarzda hiç denemedim. Ama müzikleri ana siteden başka biyerde barındırmak istiyorsan, sitemi oraya kur; daha sonra player sayfasını ana sitede iframe tarzı bağlayarak kullan. Bence böyle olabilir.
Sayfalar: 1 2
Referans URL