03-12-2006, 12:33 PM
kasanın önündeki kulaklık ve mikrofon girisi hakkında bi sorunum var. öndeki girisler calısmıyordu. kasayı acınca kabloların bağlı olmadığını gördüm...
Anakartın kitapcığından gerekli kısımı buldum ama bana biraz karısık geldi bağlamak. hangisini hangisine bağlayacağımı bilemiyorum
anakartta hepsi ikiserli yanyana 5 tane giris var. yanlıs hatırlamıyorsum ikisi kapatılmıstı anakartta da eğer ön panelleri kullanmayacaksanız acmayın diye uyarı var...
anakartta:
mic 2 - AGND
micpwr - +5VA
Line outR - BLINE_OUT R
N.C - giris yok
Line OutL - BLINE_OUT L
Bunlar hep karsılıklı ana kasa girisleriydi.
Ön panelden de:
GND
Mic_in
R_in
R_Out
Mic_in
GND
L-Out
L_in
kabloları var. bunları anakarta nasıl eslestirmeliyim... Başka forumlarda da sordum ama bana genel iki resm yolladılar konuyla ilgili. Ben zaten anakart kitapcıgından ve kasanın içinden onları gördüm. bana bunları birebir eşlestirecek olan ver mı?
Anakartın kitapcığından gerekli kısımı buldum ama bana biraz karısık geldi bağlamak. hangisini hangisine bağlayacağımı bilemiyorum
anakartta hepsi ikiserli yanyana 5 tane giris var. yanlıs hatırlamıyorsum ikisi kapatılmıstı anakartta da eğer ön panelleri kullanmayacaksanız acmayın diye uyarı var...
anakartta:
mic 2 - AGND
micpwr - +5VA
Line outR - BLINE_OUT R
N.C - giris yok
Line OutL - BLINE_OUT L
Bunlar hep karsılıklı ana kasa girisleriydi.
Ön panelden de:
GND
Mic_in
R_in
R_Out
Mic_in
GND
L-Out
L_in
kabloları var. bunları anakarta nasıl eslestirmeliyim... Başka forumlarda da sordum ama bana genel iki resm yolladılar konuyla ilgili. Ben zaten anakart kitapcıgından ve kasanın içinden onları gördüm. bana bunları birebir eşlestirecek olan ver mı?