Dersizle Forumları

Full Versiyon: karekök-OBEB-OKEK ??????
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bu konuları hiç anlamadımm hiçbir soruyu çözemiyorumm bana bu konularla ilgili tavsiye edbilceğinizz bişey war mı? soru

burdaki powerpoint sunumları indirdim ama malesef yine anlamadımmm lütfennn yardım edinnnuzgun2

nerden nasıl çalışmalıyımmm mantığı nedir bu konularınn??uzgun

yardımlarınız için şimdiden teşkürlerrrgul
Sen söyledikten sonra burdaki slayt anlatımını ben de indirdim ama inanki pek bi şey anlatılıyor diyemem... Mümkün olsa da sana dershane notlarımı yollayabilsem. Sorularına da baktım asal sayılarla alakalı hepsinin bi formülü var gibi onların.. üni hazırlık kitapların varsa asal sayılar kısmına özellikler bak derim...
http://www.dersizle.com/forum/showthread.php?tid=4019

Sonradan da buraya baktım. Sağolsunlar konu anlatımını vermişler. Sordugun soruları burdaki anlatımları ögrenirsen çözebilirsin...
BaYBaL Demişki:

Sen söyledikten sonra burdaki slayt anlatımını ben de indirdim ama inanki pek bi şey anlatılıyor diyemem... Mümkün olsa da sana dershane notlarımı yollayabilsem. Sorularına da baktım asal sayılarla alakalı hepsinin bi formülü var gibi onların.. üni hazırlık kitapların varsa  asal sayılar kısmına özellikler bak derim...

üniye yds den girdim ben hiç matematik kaynağım yok
kpss kitapları da biliyor kabul edip anlatmışş hemen sonuca varıyoo ben neyin neden öle olduğunu çözemiyorumm matematik görmeyeli 7 sene oldu hiç bişey hatırlamıyorum kiiuzgun2
lise 1 matematik kitabı bulsam bi yerlerden ii olcak galibaauzgunuzgun3
saol arkadaşımmsiritan
valla o zaman haklı olabilirsin. Benim bu sene dördüncü sınava girişim olacak ilk defa bu sene o konuyu anladım.. ama burdaki konu anlatımında güzel şeyler var... Allah Yardımcımız olsun ne diyeyim...Yerinde olsam güzel bi konu anlatımlı matematik kitabı alırdım... Eger sınavda matematik cözmen gerekiyorsa bu sart... siritan
ONUR Demişki:

teşkür edrimgulgul
ben 1.sini indirmiştim ama maleseff anlayamadımm şimdi 2.sini de indirdim umarım yararlı olur çok teşkür edrim yardımlarınız içingulgulsiritan
Referans URL