03-05-2006, 09:22 PM
09-05-2006, 11:45 AM
hocam merhaba .valla matematikten bir tek fonksiyonları indirebildim diğerleri hep aynı şekilde açılmıyor kaydettiğim sayfada sadece dikdörtgen içi boş kutucuklar çıkıyor adobe reader falan o tür programlar var sorun nerde anlamadım yardımcı olursanız sevinirim çünkü benim işime yarayacak asıl dökümanlar matematik.başka bir yolu yokmu o dökümanlara ulaşmanın.iyi günler
18-05-2006, 02:59 PM
slm dostum paylaşımların icin saol yalnız bu soruların cevaplarını nasıl ulaşabilirim yoksa yaptıklarımı doğru olarakmı kabul etsem
))cevapları verirsen sevinirim
))cevapları verirsen sevinirim18-05-2006, 03:00 PM
ha unuttum söylemeyi dostum sadece bu konun cevap anahtarı deyil diyerleride olsa cok iyi olur biliyorum cok masraflı oldum ama idare et şimdiden saol
))
))18-05-2006, 10:48 PM
hkn Demişki:
hocam merhaba .valla matematikten bir tek fonksiyonları indirebildim diğerleri hep aynı şekilde açılmıyor kaydettiğim sayfada sadece dikdörtgen içi boş kutucuklar çıkıyor adobe reader falan o tür programlar var sorun nerde anlamadım yardımcı olursanız sevinirim çünkü benim işime yarayacak asıl dökümanlar matematik.başka bir yolu yokmu o dökümanlara ulaşmanın.iyi günler
hangi linkteki dosyaları indiremedin?
eğer o konu altına belirtirsen yardıncı oluruz...
gerekirse alternatif link falan veririz...
20-05-2006, 04:05 PM
hocam çok güzel olmuş ellerine sağlık.