Dersizle Forumları

Full Versiyon: TABAN ARİTMETİĞİ SORULARI
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
hocam merhaba .valla matematikten bir tek fonksiyonları indirebildim diğerleri hep aynı şekilde açılmıyor kaydettiğim sayfada sadece dikdörtgen içi boş kutucuklar çıkıyor adobe reader falan o tür programlar var sorun nerde anlamadım yardımcı olursanız sevinirim çünkü benim işime yarayacak asıl dökümanlar matematik.başka bir yolu yokmu o dökümanlara ulaşmanın.iyi günler
slm dostum paylaşımların icin saol yalnız bu soruların cevaplarını nasıl ulaşabilirim yoksa yaptıklarımı doğru olarakmı kabul etsemsiritan))cevapları verirsen sevinirim
ha unuttum söylemeyi dostum sadece bu konun cevap anahtarı deyil diyerleride olsa cok iyi olur biliyorum cok masraflı oldum ama idare et şimdiden saolsiritan))
hkn Demişki:

hocam merhaba .valla matematikten bir tek fonksiyonları indirebildim diğerleri hep aynı şekilde açılmıyor kaydettiğim sayfada sadece dikdörtgen içi boş kutucuklar çıkıyor adobe reader falan o tür programlar var sorun nerde anlamadım yardımcı olursanız sevinirim çünkü benim işime yarayacak asıl dökümanlar matematik.başka bir yolu yokmu o dökümanlara ulaşmanın.iyi günler

hangi linkteki dosyaları indiremedin?
eğer o konu altına belirtirsen yardıncı oluruz...
gerekirse alternatif link falan veririz...
hocam çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Referans URL