Ya admin arkadaşlar yeni video eklenmesi konusunda hiçbir belirti yok mu hala??Kaç aydır hiçbir video eklenmedi..Yani imkan varsa artık başlsa çok iyi olacaktı ama yine de teşekkürler....iyi çalışmalar....
bencede biran önce eklenrse iyi olur aslında.ama tabi siz bilirsinz.ii çalışmalar
Bence de yeni dersler hic fena olmaz...
şartların uygunlaşıpta bizim hala video eklemediğimizi düşünüyorsanız, bizi hiç tanımamışsınız veya anlayamamışsınız maalesef...
her zaman söylüyorum,bizler sizden daha fazla istiyoruz yeni videoları...
ama maalesef sadece bizim istememiz yetmiyor.
bu kadar videoya yetti diyebilirim yada...
arkadaşlar bu pazar günü bir aksilik olmazsa yeni ders videoları çekeceğiz. Biliyorsunuz ki biz de üniv. öğrencisiyiz ve imkanlarımız çok kısıtlı. şimdi size sorunlarımızı anlatmayacağım fakat hakkımızda biraz araştırma yapan bunları bilir. bu bakımdan biraz sabırlı olmalıyız. Anlayışınız içinm hepinize teşekkür ettim.
arkadaşlar bu pazar günü bir aksilik olmazsa yeni ders videoları çekeceğiz. Biliyorsunuz ki biz de üniv. öğrencisiyiz ve imkanlarımız çok kısıtlı. şimdi size sorunlarımızı anlatmayacağım fakat hakkımızda biraz araştırma yapan bunları bilir. bu bakımdan biraz sabırlı olmalıyız. Anlayışınız içinm hepinize teşekkür ettim.
tmm çok teşekkürler..Biz bu istekleri yaparken zaten yanlış anlaşılmaktan korktuğumuz için olabildiğince uygun bir dille söylüyoruz...Yani size imkanınız dahilinde istekte bulunuyoruz...Neyse kolay gelsin..İyi çalışmalar....
yaa abi ben hiç anlamıyorum bu sitede reklam yok ücretli üyelik yok nasıl para kazanıyor veya ayakta kalıyor anlamıyorum elimden gelse para yardımı yapıcam ama nerdeee sonuçta bende lise öğrencisiyim
bu arada bazı videolar çok bozuk ama olsun hiç yoktan iyidir çok teşkkür
yaa abi ben hiç anlamıyorum bu sitede reklam yok ücretli üyelik yok nasıl para kazanıyor veya ayakta kalıyor anlamıyorum elimden gelse para yardımı yapıcam ama nerdeee sonuçta bende lise öğrencisiyim
bu arada bazı videolar çok bozuk ama olsun hiç yoktan iyidir çok teşkkür
Arkadaşım, gayet yerinde, kendi tespitlerinde dediğin gibi; durum gayet açık.
Barış arkadaşımın da dediği gibi bizlerde sizler gibi öğrenciyiz, hepimizin sorumlulukları var. Sadece biraz sabır ve anlayış, teşekkürler...
ben elinizden geleni yaptığınız inanıyorum çok sağolun