1.When I finish studying,__________________________________.
2.When my father starts his new job,_________________________.
3.Will you be here when __________________________________.
4.If I get a bad mark in Maths,_______________________________.
5.If I see him,___________________________________.

Arkadaşlar bunlar çok basit şeyler biraz çalışırsanız rahatlıkla yapabilirsiniz.Sanırım bunlar ödev bunları başkalarına yaptırmak yerine kendiniz yapsanız sonra kontrol ettirmek için siteye yollasanız daha güzel olmaz mı o zaman hatalarınızı tartışabiliriz eger şimdi bu cümleleri tamamlarsam sizin bundan kazanacagınız bişey olmaz aynen yazar hocanıza verirsiniz anlayacağın biraz azim sonrası gelecektir..Teşekkürler..
siteye hoşgeldiniz sizi ilk defa görüyorum ama moderatör olmuşsunuz hemen..Neyse bence bu konuda haklısnız ama arkadaşlarda belli ki yapamadıkları için sormuşlar..Siz de biraz yardım etseniz açıklayarak cvplasanız da onlar için faydalı olur düşüncesindeyim...Kolay gelsin....
ben bunları yapıyorum zaten.sadece alıştırma olsun diye verdim.illa bulmadığımız şeyleri yazmak zorunda olduğumu sanmıyorum.(ayrıca yeni üye olupta moderatör olanını ilk kez görüyorum.millet moderatör olmak için ne yapmammız gerekir diye sorunca bir sürü laf ediyorlardı.neyse artık neler olduğunu bilmiyorum ama herhalde moderatör olman için bir sebep vardır)
not:ayrıca bu konu soruyu bildiğimi ispatlamak için cevapları veriyorum.
CEVAPLAR
1.When I finish studying,I will use computer.
2.When my father starts his new job,he will buy a car.
3.Will you be here when I come to here.
4.If I get a bad mark in Maths,I will studying lesson.
5.If I see him,I will be happy.

hatamı düzeltmek istiyorum. Y.Eren AKIN 04-06-2006 tarihinde 978. üyedir.(Ama diğer sözlerim hala geçerli)
hatamı düzeltmek istiyorum. Y.Eren AKIN 04-06-2006 tarihinde 978. üyedir.(Ama diğer sözlerim hala geçerli)
ben ''ilk defa görüyorum ama çok çabuk mod olmuşsunuz'' derken msj sayısına ve konular bölümüne bakarak söylemiştim...Üyelik tarihi eski olabilir ama 165 msj ve 0 konuyla moderatör olmak gerçekten çok ilginç...Burda msj sayıları 1000 i aşan ve birçok bölümde aktif olan bazı arkadaşlar mod olmak için ne yapmalıyım gibi sorular sorduğunda hemen döver gibi forum kuralları yapıştırılıyor...Neye göre mod olunuyor onu biz de bilelim de ona göre davranalım değil mi? Neyse kolay gelsin.....İyi akşamlar.....