İNŞALLAH BAŞARILI OLURSUNUZ...
BENİMDE YARIN DERSHANEDE GBS SINAVIM VAR BU GÜN GENEL TEKRAR YAPACAĞIM...
bugün günlrdir uygulamaya çalıştığım ama sınavlar yüzünden bi türlü uygulayamadığım programımı hayata geçirdim...
rahatım

)
herkese başarılar....
çarşamba=fizik
perşembe=matematik
cuma=ingilizce,dil anlatım
buyrun burdan yakın,
eywallah kardeşim saolasın
pzt si mat
salı fizik
çarş. komp.
cuma geo
maalesef
pzt:mat,almnca
salı:edbyat
çarş:din
perş:ing
cuma:sağlık
buyrun.....
Arkadaşlar hepinize şimdiden başarılar... Ben her sabah kendimi sınava şöyle hazırlıyorum ;GELECEĞİ DÜŞÜNEREK ÇÜNKÜ O ZAMAN BÜTÜN GÜN O İŞLERE KONSANTRE OLMANIZ DAHA KOLAY OLUYOR bunu deneyin belki size de ii gelir....
bende çalısıyorum ama yeterli olduğunu düşnmüyorum işte 9da dersim baslıo aksam 18.30da eve geliom sonra kardeimle ders calısma filan ardından ben en erkekn 9-9.30da oturuom 1 e kadar ben yinede kendimi yeterli bulmıyorum sizce daha neler yapabilirim (ama sunuda biliyorum ne yaparsam yapım yinede kendimi yeterli bulmayacagım)
dün günlerden 17 aralık pazardı ve insanlar tatil günlerini keyiflerince geçirdi,
ama bende de pazar sendromu war ders çalışamıyorum offff neyseki atlattık
bu pazarı herkese başarılar
(sayısalcılar hariç ben sayısal bomontiyim çünki)

offff ne kadar çalışırsam çalışayım bana az gelio başarısızlık korkusu içimi kemiriyo... ya bu sınavım kötü geçerse ya çalıştığımn karşılığını almassam gibi saçma sapan düşüncelere kapılıyorum dersanede en son deneme sınavından 251 aldım okuldanda 74 puan geliyo ama bu korkuyu atamıyorum