Dersizle Forumları

Full Versiyon: 17 HAZİRAN 2007 YE NASIL GİDİYORUZ !!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ben soyle bi itirafta buluniyim elimden geleni yapmadim ozel derse gitme imkanim vardi ve dersaneye onlarin derslerine katildiklarimla sinawa girdim
ama derslerimin kotu oldugu soylenemezdi ama abarti iyi degildim!kisacasi elimden gelen hic biseyi yapmadim!
ama dogus universitesi psikolojiyi kazandim!
psikoloji tek hedefim bu arada!
amerikadaya gelme imkanim vardi uni gidiceksen donduramayiz burda olman lazim ve benzeeri seyler soyledi sonuc itibariyle dondugum zaman uni.m yok sinava tekrar giricem ama su bi gercekki hic bisey yapmadan kazanmayi gordum calisinca neler olabilirmiss...
gercekten bu site cok guzel internetten vatan gazetesini okurken buldum
dersleri dinleyemedim henuz okuldayim su anda ama eminim onlarda yardimci olucak duzeydedir!
bu arada ekliyim her normal insanda oldugu gibi bendede stres vardi ama sinawda basimizda duran kadin cok iyi biriydi ve sonra rahatladim belkide sonuc bu yuzden iyi...
gerckten sizi bitiricek bisey warsa o da stres!
dersleri mukkemmel olan arkadaslarim kazanamadi ve bu gercekten cok uzucu!!
sonuc itibariyle STRES YOKsiritansiritan
aklıma takılan bir şey var..gerçekten ya....dersteki durumuna göre öğrencinin öss başarısı tahmin edilebilir mi ? öyleyse bu seneki türkiye 1.si nin ne takdiri ne teşekkürü var..buna ne demeli ?
zonguldaklı kardeşim çok çok haklısın......
stresin alası bendegulenkendimi çok kasıyorum bazen oturup düşünüyorum çalışıyorsun yapabiliyosun ama neden kendini bu kadar çok kasıyorsun.
ya bende şöle bişe var mesela fizikden soru çözüyorum birinci testti güzel bitiriyorum ikinci test normal ama üçüncü testte gelince öteki 2 testeki başarıyı kyakalıyamıyorum konu eksigim var heralde diyorum tekrar yapıyorum sonra bi daha çözmeye çalışıyorum ilk on soruyu rahat çözüyorum sonra yavaş yavaş tekliyorum ben bu sorunu bir türlü çözemedim nerde hatta yapıyorum acaba bunu düşünmekden yoruldum birazdasiritan
ya üff ben ne yapacagımı bilmiyorum derslerime calısıyorum ama bi sorun var artık annem cok hasta cok üzülüyorum en yakın arkadasımında öyle günümüz aglamaklı geciyor neredeyse bi yanda öss bi yanda canım üffff
basarılı olmalıyım
Arkadaşlar neden kendinizi bu kadar uzuyorsunuz anlamıyorum acıkcası siz eger ders çalıştıgınıza inanıyorsanız gercekten bu işin hakkını vermişseniz inanın bana bunu meyvesini alacaksınız yeter ki buna inanın ....
evrem_merve Demişki:

ya üff ben ne yapacagımı bilmiyorum derslerime calısıyorum ama bi sorun var artık annem cok hasta cok üzülüyorum en yakın arkadasımında öyle günümüz aglamaklı geciyor neredeyse bi yanda öss bi yanda canım üffff
basarılı olmalıyım

ilk önce geçmiş olsun...

bir şey söylemek istiyorum bu öss yolunda karşınıza bir çok engel çıkacakdır bu engellere karşı dik bir şekilde ayakta durabilirseniz inanın sizin için çok güzel şeyler olacak... inş başarılı olursunuz diyorum...
arkadaşlar karamsar olmayın bu kadar, kader günü filam değil sadece sıradan bir gün 17 haziran gulen burda nası hep birlikte soruları çözmeye çalışıyorsan o günde aynısını yapıcas farklı bişi yapmicas... O yüzden stres yapmayın, sakin olunki rahat rahat yapabilin soruları. Çok stres yaparsanız bildiğinizi unutursunuz ve dikkatinizde dağılır..
bağsız deli gömleği Demişki:

arkadaşlar karamsar olmayın bu kadar, kader günü filam değil sadece sıradan bir gün 17 haziran gulen burda nası hep birlikte soruları çözmeye çalışıyorsan o günde aynısını yapıcas farklı bişi yapmicas... O yüzden stres yapmayın, sakin olunki rahat rahat yapabilin soruları. Çok stres yaparsanız bildiğinizi unutursunuz ve  dikkatinizde dağılır..

kesinlikle haklısıncaliskan
haklısınız ama bugn mesela öss adına hıç bısı yabmadım böyle günlrde vıcdan azabından ölcem sankı ,yaw benım motıveye ıhtıyacım var galıbauzgun3 sonra bı de çalısmaya
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans URL