18-12-2006, 07:58 PM
ben soyle bi itirafta buluniyim elimden geleni yapmadim ozel derse gitme imkanim vardi ve dersaneye onlarin derslerine katildiklarimla sinawa girdim
ama derslerimin kotu oldugu soylenemezdi ama abarti iyi degildim!kisacasi elimden gelen hic biseyi yapmadim!
ama dogus universitesi psikolojiyi kazandim!
psikoloji tek hedefim bu arada!
amerikadaya gelme imkanim vardi uni gidiceksen donduramayiz burda olman lazim ve benzeeri seyler soyledi sonuc itibariyle dondugum zaman uni.m yok sinava tekrar giricem ama su bi gercekki hic bisey yapmadan kazanmayi gordum calisinca neler olabilirmiss...
gercekten bu site cok guzel internetten vatan gazetesini okurken buldum
dersleri dinleyemedim henuz okuldayim su anda ama eminim onlarda yardimci olucak duzeydedir!
bu arada ekliyim her normal insanda oldugu gibi bendede stres vardi ama sinawda basimizda duran kadin cok iyi biriydi ve sonra rahatladim belkide sonuc bu yuzden iyi...
gerckten sizi bitiricek bisey warsa o da stres!
dersleri mukkemmel olan arkadaslarim kazanamadi ve bu gercekten cok uzucu!!
sonuc itibariyle STRES YOK

ama derslerimin kotu oldugu soylenemezdi ama abarti iyi degildim!kisacasi elimden gelen hic biseyi yapmadim!
ama dogus universitesi psikolojiyi kazandim!
psikoloji tek hedefim bu arada!
amerikadaya gelme imkanim vardi uni gidiceksen donduramayiz burda olman lazim ve benzeeri seyler soyledi sonuc itibariyle dondugum zaman uni.m yok sinava tekrar giricem ama su bi gercekki hic bisey yapmadan kazanmayi gordum calisinca neler olabilirmiss...
gercekten bu site cok guzel internetten vatan gazetesini okurken buldum
dersleri dinleyemedim henuz okuldayim su anda ama eminim onlarda yardimci olucak duzeydedir!
bu arada ekliyim her normal insanda oldugu gibi bendede stres vardi ama sinawda basimizda duran kadin cok iyi biriydi ve sonra rahatladim belkide sonuc bu yuzden iyi...
gerckten sizi bitiricek bisey warsa o da stres!
dersleri mukkemmel olan arkadaslarim kazanamadi ve bu gercekten cok uzucu!!
sonuc itibariyle STRES YOK

kendimi çok kasıyorum bazen oturup düşünüyorum çalışıyorsun yapabiliyosun ama neden kendini bu kadar çok kasıyorsun.

sonra bı de çalısmaya