haklısınız ama bugn mesela öss adına hıç bısı yabmadım böyle günlrde vıcdan azabından ölcem sankı ,yaw benım motıveye ıhtıyacım var galıba

sonra bı de çalısmaya
o vicdan azabını duymaman için sende biliyorsun ders çalışman gerektiğini motivasyon sende başlar ,motivasyon hakkında bilgi edin ,kendini motive edici olay veya sözleri sen daha iyi bilirsin. başarılar...
valla beyler bayanlar ben bugün çok mutluyum birden azim geldi (3-5 gündür) hatta bugün sabahlıyacam... bizim burda okullarda kardan dolayı tatil edildi taa haftaya perşembeye kadar tatil..(birde bayram tatili girdi araya) o yüzden bu önümüzdeki 4 gün sabahlamayı düşünüyorum bakim..
ya şu bayramlar ii olmuo walla hiç ders çalışamıorum ben

sizde durumlar nası?üniwersiteden arkadaslar falan gelio offffffff offfffff....zor bea
arkadaşlar herzaman öss hazırlanıyoruz yükümüz milyonlarca ders ama bigünde kendimiz otrup bu gün öss aricinde birşeyler düşüncem diyerek motive olabilirsiniz.....
bende bayramlarda calısamıyorum...bu hep boyle olmustur benım ıcın ne yapacaksam...................
Kader günü kader zamanı 3 saat 15 dakikaada olucak herşşey başarılar herkese

bende yazılılarla uğraşıyorum öss ye yönelik bişi yapamıyorum sadece bu seneki derslere yönelik çalışmam war.we tabiki yazılılar
ya hakikaten yazılılar ne kadar zorluyo ya!!! Bu hafta 9 yazılımız var ya ne yapacağımı şaşrdım iyice...
hakjlısın bizimde bayagı var..haa bu arada ben okulad hep o tahta sıralara yatıgım var onunla oturuyorum öss de izin verirler mi yaw öle alıştım bem