ewet bizim de yazılılar war bu hafta son çok şükür bitiyor.herkese başarılar.özelliklede banaaaaaa
ewet bizim de yazılılar war bu hafta son çok şükür bitiyor.herkese başarılar.özelliklede banaaaaaa
BİZİMKİlerde son bu hafta bitiyor çok şükür.1.ler çok süperdi fakat 2.we 3.ler gitgide düştü ama karneme zayıf gelmiyor çok mutluyum.iyi çalışmalar
ya bizim hala bitmedi kane haftası pazartesi güü bile var ya yazılı

hepimize kolay gelsin ne diim ya

benımde benımde zayıf yoq bakalım takdir alcam mı:P:P
Az çalışıyorum galiba, 10 gün sonra öss denemesi var görcez bakalım işlediğimiz konulardan full çıkarmam lazım çünkü diğerlerini daha bilmiyorum

allah hepimizin yardımcısı olsun
çalıştım,çalışıyordum,çalışacağım :

17 hazirana sömestırda yapacağım çalışmalarla gümbür gümbür gitcem
Yicem seni össsssss!!!!! geçen seneki hatalarımı tekrar etmicem mayıs ayında full çalışcam (geçen sene mayısta bırakmıştım Büyük hata)
Ben bu yerim seni öss kitabından fena etkilenmişim bu benmiyimm ??

)
aklıma takılan bir şey var..gerçekten ya....dersteki durumuna göre öğrencinin öss başarısı tahmin edilebilir mi ? öyleyse bu seneki türkiye 1.si nin ne takdiri ne teşekkürü var..buna ne demeli ?
bu konu hakkında bişey söylemek istiyorum...ve çok hak veriyorum arkadaşımıza..şimdi eğer takdir teşekkürlük her insan öss yi kazansaydı..şimdi %50 civarlarında kazanma olurdu...ama tabiki hepsi fos diyemeyiz..gerçekten hakedip öğrendiğini sindiren öğrenciler mutlaka vardır..ama bu ezberci eğititm süregeldiği müddetçe..bu böle devam eder...çnk öğrenciler hep ezber yapıyor ve 1 ay sonra öğrendiği uçup gididyor....okul notlarıyla zaten değerlendirmemek gerekiyor..çnk heyecanlanıyorsun bildiğinide yapaamıyorsun...vs...başka nedenlerde olabilior..yani kısacası bu sistem aşılmalı...