Dersizle Forumları

Full Versiyon: Dersizle'yi nasıl tanıdınız?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bakalım nerden duydunuz..ankete oy verdikten sonra bir de ayrıntyı yazarsanız sevinirim.
ör: arkadaşımdan:Amy_Lee
televizyondan:CNNTurk vs..

fakat arkadaşlar duyduğunuz sitelerin adreslerini buraya yazmayınız..forum kuralları gereğince..
şimdiden teşekkür ettimsiritan
internette sörf yaparken bir forum sitesinde tavsiye üzerine tanıdım siteyi. ve öğrenmek isteyen en az 10 arkadaşımıda ders izle ailesi ile tanıştırdım. dün gaztede haberlerini okuduktan sonra bu sabahda cnn türk de sitenin haberini görmek çok sevindirici bir olay. dersizle artık heryerde.
Bende gazetede okuduğum bir haber üzerine siteye kayıt oldum. İyi ki haber olmuş iyi ki bu siteye üye olmuşum.
bende cnn kanalından tanıdım.ilgimi cekti gercekten başarılı bir site.devamını dilerim.
bende posta gazetesınde okudum ve gercekten buyuk bır özverıyle hazırlanmıs bır calısmaa tebrık edıyorum.kısısel olarak sunu söylemelıyım kı bu calısma benm ıcın cok faydalı oluyor bunu öss zede olarak söyleyebılırımsiritançok sagolun
bende;
yanılmıyorsam geçen yaz TRT de görmüştüm.Ve çok ilgimi.özelliklede siteyi kurma amaçları.banada böyle güzel bir siteyi kendi çapımda desteklemek için üye oldum.admin arkadaşlara teşekkür ediyorum.böyle güzel bir site nerede var ki?
ya arkadaşlar bu hafta üye sayısı birden arttı dikkatinizi çekti mi?Gazetelerde ve tv de haber yapılması çok etkili oldu...Çok güzel ya dwm daha az kişiyiz çoğalmamız gerekiyor......
bundan tam yedi ay önce böyle bir site arıyordum vee... gogle sagolsun beni dersizle yle tanıstırdısiritan baslarda 1az cekindim ve sadece dersleri izleyip cıkıyordum sonra kanım kaynadı vee foruma da üye oldummgulen
Samimi  olduğum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine öğrendim.İyiki de öğrenmişim.Ayrıca basında tanıtımın arttırılması online üye sayısını arttırmış.Bu da sevindirici bir haber olmalı siritan
Birgün Gazetesinde Görmüştüm.Babamın tavsiyesi üzerine üye oldum...Gerçekten gençler için büyük bir hizmet.özellikle dershaneye gidemiyen gençler için çok büyük bir çalışma..Teşekkür ederim
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL