Dersizle Forumları

Full Versiyon: ?????????
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ben 2 yıllık gemi inşaa bölümünde okuyorum...(son senem)bu sene tekrar öss sınavına gırmek ıstıyorum.unıversıtede alttan dersım kalırsa ve 2007 ossyıde kazanırsam okudugum bolumu bırakmak zorunda kalır mıyım?yanı hem sımdı okudugum bolume hemde oss yı kazanırsam kazandıgım bolume devam edebılır mıyım?yardımcı olursanız sevınırım...
Bildiğim kadarı ile bu mümkün değil..aynı anda 2 üniversitede okumak.. ve bakın sorulmuş bir soruya verilen cevap:

ÖSS'den sonra hem merkezi yerleştirme ile öğrenci alan yükseköğretim programlarını hem de özel yetenek sınavıyla bir yükseköğretim programını kazanabilir miyim? Her iki programı da kazanırsam hangisini tercih edeceğim? Ya da her iki programa da kayıt olabilir miyim?

ÖSS'den sonra, hem merkezi yerleştirme ile öğrenci alan yükseköğretim lisans ve ön lisans programlarından biri, hem de özel yetenek sınavı sonuçlarına göre öğrenci alan yüksek öğretim programları kazanılabilir. Merkezi yerleştirme ile bir programa yerleştirilip ayrıca özel yetenek sınavıyla da bir program kazanılırsa, hangi program daha çok isteniyorsa o program seçilmelidir. Ancak aynı anda her iki programa kayıt olunamaz.

http://www.*********.com/genclik/0452/0452.3.sorularvecevaplar.p01.asp

burdan ulaşabilirsin öss ile ilgili sorularagozkirp
arkadaşım devlete ait olan siteler (osym gibi)harici link vermek yasak..
iyi çalışmalar.
başlık yanlış!!!
link yasak!!!
konu kilitli...
Referans URL