Dersizle Forumları

Full Versiyon: İnternet sitesi açacam ama...?__?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Kendime internet sitesi açmak istiyorum...İnternet sitesinin yapımını falan bilyorum...Ama hani internetin bazı kuralları vardır...mesela izinsiz yayınlar gibi...İşte onları bilmiyorum...Buyüzden de başımın derde girmesinden çekinyorum...Bu kuralların neler olduğunu tam olarak bilen varsa bana yardımcı olsun...
politosyonel Demişki:

Kendime internet sitesi açmak istiyorum...İnternet sitesinin yapımını falan bilyorum...Ama hani internetin bazı kuralları vardır...mesela izinsiz yayınlar gibi...İşte onları bilmiyorum...Buyüzden de başımın derde girmesinden çekinyorum...Bu kuralların neler olduğunu tam olarak bilen varsa bana yardımcı olsun...

Eğer sitende telif hakkı ile korunun herhangi bir şey yayınlarsan başın derde girebilir. Telif hakkı deyince sakın sadece film ve müzik olarak düşünme. Aksi taktirde başın derde girmez.
günümüzde bu telif haklarını takan yok pek...ama insanların emeklerine saygı duyuyorsak,ona göre davranmalıyız...

forumlarda sürekli "emeğe saygı" derler...ama aynı forumda başkalarının emeklerini dağıtırken bu söylediklerini düşünmezlersiritan

neyse başarılı çalışmalar sana...
Referans URL